Mesne jedi
Svinjski trebuh v pečici
Svinjska potrebušina ali flam je del svinjskih rebrc brez kosti, relativno poceni kos mesa, a če ga pravilno pripravimo, bo navdušil vse ljubitelje mesnih...
Ozimnica
Posušeni paradižniki v olju
Na soncu posušeni paradižniki, vloženi v oljčnem olju z začimbami, ki jih imate radi, vam tudi sredi zime pričarajo okuse poletja. Postrežemo jih lahko z...
Jedi na žlico
Bučna juha
Jesenska poslastica, juga iz buče, malo popraženih kruhovih kock in bučnega olja. Sestavine 1 kg očiščene buče1 liter vode ali bistre juhe1 velika čebula2 stroka česna180...
Ozimnica
Domača suha vegeta
Domača suha vegeta (suha mešanica začimb) je odlična čez vse leto, zato je v sezoni, ko je vrt poln domače zelenjave, pripravite čim več....
Ozimnica
Domača mokra vegeta
Domača mokra vegeta je odličen pomočnik v vsakdanjem kuhanju, pa naj gre za juhe ali mesne jedi. Zagotovo je bolj zdrava od industrijske, saj...