DomovOZNAKEVlečeno testo

vlečeno testo

Bosansko vlečeno testo

Bosansko vlečeno testo sodi po sestavinah med najpreprostejše vrste testa, po pripravi je pa precej zahtevno. Naredimo ga iz moke,  iz moke, olja, vode, soli in...

Špinačni štruklji

Špinačni štruklji so okusni in zdravi zvitki z nežnim testom in bogatim nadevom ter različica priljubljenih štrukljev, ki se ponaša s tradicijo in izvrstnim...

Mesni zavitek

Najboljši je doma narejen mesni zavitek, lahko mu rečemo tudi mesni burek. Zanj potrebujemo zgolj vlečeno testo in mleto meso, ko pa testo še...

Domače vlečeno testo

Domače vlečeno testo je preprosta umetnost, pri kateri potrebujete le toplo kuhinjo, voljne roke in gladko površino. Vlečeno testo (italijansko: pasta sfoglia, francosko: pâte...

Skutin zavitek

Sočen skutin zavitek s kislo smetano je poln svežega okusa in nežne teksture. Hrustljavo testo je nadevano z bogato kremasto skuto, ki se mehko...

Vlečeno testo (za štrudelj)

Vlečeno testo je primerno za vse vrste zavitkov oziroma štrudljev in tudi za razne žepke, ki jih napolnimo s priljubljenim polnilom. Sestavine 450 g gladke...

Testo za burek

Testo za burek je zelo enostavno za pripravo, saj je narejeno iz nekaj osnovnih sestavin, le pri njegovi izdelavi potrebujemo nekaj spretnosti. Testo za...

Brusnični štrudelj

Sladko kisli štrudelj, narejen iz brusnic in skute, pa to res ne more biti nič manj kot odlično. Sestavine Vlečeno testo (recept najdete pod zavihkom kruh...

Skutini štruklji

Kuhani skutini štruklji so posebnost naše kuhinje. Lahko jih jemo z mesom kot prilogo, potresemo z drobtinicami, sladkamo ... Vedno so dobri. Sestavine Testo 250 g moke1...

Češnjev štrudelj

Štrudelj je nekakšna klasika med sladicami, pripravljamo ga z različnimi nadevi in na sto različnih načinov. Ko zorijo češnje, je pa pri nas večkrat...

Ne spreglejte