DomovOZNAKESvinjina

svinjina

Svinjski zrezek z maslom in limono

Ali veste so katere tri skrivnosti francoske kuhinje? Maslo, maslo in … maslo. Združen z limono je pa neustavljiva  kombinacija. Sestavine 4 zrezki svinjskega vratu2 žlici...

Ombolo v testu s pršutom, sirom in gobovo omako

Ombolo v testu s pršutom, sirom in gobovo omako je prava poslastica, saj združuje različne okuse - od sočnih svinjskih karejev, hrustljavega pršuta, kremastega...

Svinjski kotleti na žaru

Vsak pravi ljubitelj mesa obožuje kotlete na žaru, če so seveda mehki, sočni in dobro pečeni. Kako do tega priti je pa več različnih...

Pikantni svinjski kotleti

Te svinjske kotlete si lahko privoščite tudi na shujševalni dieti, ker se dušijo na zelo majhni količini jušne osnove. Sestavine 4 svijnjski kotleti (180-200g) 1 strok česna 1...

Svinjski kotleti z gorčično omako

Odlično kosilo. Sestavine 4 svinjski kotleti 1 dl belega vina 4 žlici gorčice 1 žlička medu 0,5 dl sladke smetane česen rožmarin sol poper olje Priprava 1Kotlete operemo in temeljito osušimo. Meso po obeh straneh natremo s...

Svinjski kotleti v pečici

Na ta način pripravljeni svinjski kotleti zagotavljajo okusno skorjico in odlično pečeno notranjost. Samo sledite tem preprostim korakom in prepričali vas bomo. Sestavine 4 svinjski kotletiSol...

Svinjski zrezki v gobovi omaki

Ti nežni svinjski zrezki v kremasti gobovi omaki nam omogočajo, da pripravimo odlično kosilo v manj kot pol urice. Zadovoljili bodo še tako zahtevnega...

Svinjski zrezki v gorčični omaki

Svinjski zrezki v gorčični omaki so odlično in slastno kosilo, ki nas nasiti za ves dan. Svinjino kuhamo dlje časa, da se res zmehča,...

Svinjski zrezki v čebulni omaki

Svinjski zrezki v čebulni omaki nikoli ne razočarajo. Nekaj osnovnih sestavin in le pol urice časa boste potrebovali za pripravo res izjemnega kosila. Recept...

Svinjski zrezki v naravni omaki

Če ste ljubitelji svinjine, vam bo ta recept zagotovo všeč, saj boste brez pretiranega truda in z nekaj osnovnimi sestavinami pričarali izvrstno kosilo. Svinjski...

Ne spreglejte