This post is also available in: English (Angleščina) Hrvatski (Hrvaški) Deutsch (Nemščina) Italiano (Italijanski)

HomeTagsOmaka

omaka

Gobova omaka z rdečim vinom

Gobova omaka z rdečim vinom je okusna in bogata,  je popolna priloga k različnim jedem, kot so testenine, riž ali meso. Posebej odlično se...

Preprosta tunina omaka

Preprosta tunina omaka je enostavna in dobra omaka, več kot odlična s testeninami, pa tudi s pirejem ali kuhano zelenjavo. Sestavine za preprosto tunino omako 380...

Hladna tunina omaka

Ta hladna tunina omaka je popolna za poletne dni ali hitre prigrizke, ko si želite nekaj okusnega, a preprostega. Združuje svežino tunine z razkošnostjo...

Omaka iz kopriv in regrata

Omaka iz kopriv in regrata je okusna priloga, ki jo lahko uporabljamo na več načinov. Kot prilogo k testeninam, h krompirju ali k mesu,...

Sladko pekoča mango-čili omaka

Sladko pekoča mango-čili omaka prikliče eksotiko in okuse tropskega veselja. Sveža sladkost zrelih mangov se sreča s čilijem, kar ustvari živahno omako, ki bo...

Krompirjevi njoki z bučno omako

Priprava krompirjevih njokov je pravo kulinarično doživetje, ki ga lahko še dodatno obogatimo z okusno in kremasto bučno omako. To jed združuje nežnost krompirjevih...

Piščančji zrezki v česnovi omaki

Piščančji zrezki v česnovi omaki bodo navdušili vse ljubitelje hitro pripravljenih jedi. Piščanec bo sočen in poln okusa, omaka pa bo navdušila vaše brbončice....

Kremasta sirova omaka s česnom

Kremasta sirova omaka s česnom je okusna in bogata omaka, ki združuje nežno kremnost sira z intenzivno aromo česna. Omaka je odlična za preliv...

Testenine z jogurtovo omako in začimbami

Pripravite se na popotovanje po svetu okusov z našim receptom za testenine z jogurtovo omako in začimbami. To je odličen način, kako združiti okusno...

Smetanov­a omaka s slanino – preprosto najboljša družba za testenine

Smetanova omaka s slanino je tista kremasta poslastica, ki s preprosto kombinacijo slanine, česna in smetane ustvari okus, ki se mu je težko upreti....

Ne spreglejte