Enolončnica iz kolerabe, krompirja, korenja in fižola je odlična in ponuja pravo bogastvo hranil, vključno z vitamini, minerali, prehranskimi vlakninami in drugimi pomembnimi snovmi....
Koleraba v omaki je jesensko-zimska jed na žlico. Rumena koleraba je sladko-slanega okusa. Je zelo zdrava in vsebuje malo kalorij. Izvrstno se poda k...
Piščančji ragu z zelenjavo je odlična polivka za testenine, priloga ali pa, če želite, kar samostojna jed.
Dodajanje zelenjave piščančjemu raguju poveča hranilno vrednost obroka....
Domača zelenjavna jušna osnova je zelo enostavna za pripravo in hkrati zelo uporabna sestavina pri kuhanju različnih jedi. Je osnova za pripravo juh, omak,...
Kolerabo lahko vložite za ozimnico, da jo boste lahko uporabljali pozimi v juhah, solatah ali drugih jedeh. Tukaj je enostaven recept za vlaganje kolerabe.
Sestavine...
Šara ali ljudska enolončnica je odlična jed na žlico, ki jo pripravimo iz krompirja, korenčka in kolerabe. Če želimo, ji lahko dodamo tudi prekajeno...