Pohana bedrca so po svoji priljubljenosti takoj za dunajskim zrezkom. Se strinjate? Pripravili smo jih na najbolj osnoven način.
Sestavine za pohana bedra
500 g piščančjih...
Divji šparglji v tempuri, so izjemno hrustljavi in ohranijo svoj izraziti okus.
Tempura je japonska metoda cvrtja hrane, kjer se sestavine pomočijo v lahko zračno...
Okusen prigrizek, ki je priljubljen predvsem v sosednji Italiji.
Sestavine
30 žajbljevih lističev30 g mehke bele moke20 g riževe moke40 g koruznega škroba1 jajce100 ml piva...
Ko si želite pripraviti hiter in okusen prigrizek ali prilogo k mesnim jedem, so ti skutni ocvrtki odlična izbira.
Sestavine
300 g nepasirane skute150 g ostre...
Okusen in zabaven način, kako pripraviti krompir, je zagotovo v ustvarjanju čarobnih krompirjevih vrtincev. Ta recept navdušuje s svojo privlačno obliko in edinstvenim postopkom...
Hrustljavo ocvrti mavrahi so še en odličen način, kako pripraviti te okusne gobe. Mavrahi ali užitni smrčki rastejo samo spomladi, podobni pa so satju...