DomovOZNAKEčesen

česen

Za močan imunski sistem, hripavost in kašelj

Naš imunski sistem je naše najmočnejše orožje proti prehladnim obolenjem. Shranite si ta seznam, naj vam bo v pomoč in opomnik, koliko lahko sami...

Domača zelenjavna jušna osnova

Domača zelenjavna jušna osnova je zelo enostavna za pripravo in hkrati zelo uporabna sestavina pri kuhanju različnih jedi. Je osnova za pripravo juh, omak,...

Marele v smetanovi omaki

Čeprav največkrat jemo panirane, so marele v smetanovi omaki naravnost odlične. Zraven pripravimo kar krompir v kosih. Sestavine za marele v smetanovi omaki 4 večji klobuki...

Piščanec s česnom in limono

Piščanec iz pečice z limono in česnom ter hrustljavo kožico je okusno kosilo, ki ga lahko pripravimo brez pretiranega truda.  Sestavine za piščanca s česnom...

Vložene rdeče paprike s česnom

Česen in paprike se odlično razumejo. Sestavine paprike česen kis za vlaganje, sol, poper v zrnu Postopek 1Paprike operemo, prerežemo po dolgem in očistimo semen. S prerezano stranjo obrnjeno...

Krompirjev langaš

Krompirjev langaš je sicer po poreklu madžarska jed, je pa izredno priljubljen tudi pri nas v Prekmurju. Vsaka gospodinja ima svoj recept, za katerega...

Ajvar z jajčevci

Dobrodošli v čarobnem svetu makedonske kulinarike, kjer se prepletajo okusi sonca, zemlje in strastne kulinarične dediščine. Danes vas vabimo na nepozabno kulinarično popotovanje, kjer...

Pečene paprike s česnom

Najboljše se podajo k mesu, lahko pa jih tudi uživate kar same. Sestavine za pečene paprike s česnom 4 rdeče paprike oljčno olje sol peteršilj 2 stroka česna Postopek 1Paprike operite, razpolovite,...

Hobotnica v omaki z rdečim vinom

Hobotnica v omaki z rdečim vinom je priljubljena mediteranska jed, ki jo spremljajo rdeče vino, paradižnikova omaka, čebula, česen in začimbe. Hobotnico kuhamo počasi,...

Domača začimbna mešanica

Če ste eden izmed tistih, ki ne marajo Vegete, predvsem zaradi dodatkov v njej, ki nam niso povšeči in tudi ne najboljši za naše...

Ne spreglejte