Z doma pripravljeno majonezo bo tatarska omaka veliko okusnejša.SestavineMajoneza2 rumenjaka150 ml sončničnega olja150 ml domačega oljčnega olja1 žlička gorčice1/2 žličke limoninega sokaTatarska omaka1/2 žlice...
Šparglji so zaradi svojih diuretičnih in očiščevalnih lastnosti, idealna hrana po dolgi zimi. Pripravimo jih lahko na veliko načinov, ampak po navadi je najenostavnejši...
Omleta z izrazitim okusom po divjih špargljih, obogatena s sirom in panceto. Primerna predjed za prve spomladanske piknike.Sestavine500 g divjih špargljev6 jajc100 g pancete40...
Velika kopriva za kožoVelika kopriva ima močan vpliv na človeško telo. Še bolj učinkovita je v kombinaciji z notranjo uporabo. Že samo pitje čaja naredi...
Česnova tinktura je zdravilo, s katerim si dvignemo odpornost, očistimo organizem mastnih in apnenčastih oblog, ohranjamo in izboljšujemo prekrvavljenost. Ožilje postane bolj elastično. Izboljša...
Kot pravi mali princ, ki pravi: "Bistvo je očem skrito." Zato tudi pri baziliki ni pomembna njena oblika, temveč njena esenca.Bazilika skozi zgodovinoBazilika (Ocimum...
Glasbenica in ustvarjalka Mojca Štoka predstavlja novi singel. Tokratna “Mamina pesem” ima globoko sporočilo. Posveča jo hčerki Juliji, pa tudi vsem mamicam in otrokom. Poudarja zelo...
Pepel je prva skladba mladincev Ember, ki prihajajo iz okolice Šentjerneja. Zvočno so se našli nekje v indie rock valovanju. 19-letni frontman skupine Davor...
Ajda je bila v starih časih hrana revnih kmetov, danes pa je, zaradi svojih dobrih lastnosti, vse bolj priljubljena v prehrani.Nekaj o ajdiAjdo uvrščamo...
Fiziološko raztopino lahko naredite s sestavinami, ki jih imate že v vaši kuhinji.Sestavine1/2 litra vode4,5 g soliPriprava1Pristavimo posodo z vodo in jo prekuhamo. Dodamo...
Globoko zmrznjena živila nam omogočajo, da imamo vedno pri roki najrazličnejša živila in nismo vezani samo na sezonska ali draga živila. Globoko zmrzovanje ohranja...
Z malce domišljije lahko hrano, ki vam je ostala od prazničnih kosil in večerij, spremenite v okusne obroke.Zelenjavo za pet minut blanširamo in zamrznemo,...
Z doma pripravljeno majonezo bo tatarska omaka veliko okusnejša.SestavineMajoneza2 rumenjaka150 ml sončničnega olja150 ml domačega oljčnega olja1 žlička gorčice1/2 žličke limoninega sokaTatarska omaka1/2 žlice...
Šparglji so zaradi svojih diuretičnih in očiščevalnih lastnosti, idealna hrana po dolgi zimi. Pripravimo jih lahko na veliko načinov, ampak po navadi je najenostavnejši...
Omleta z izrazitim okusom po divjih špargljih, obogatena s sirom in panceto. Primerna predjed za prve spomladanske piknike.Sestavine500 g divjih špargljev6 jajc100 g pancete40...
Velika kopriva za kožoVelika kopriva ima močan vpliv na človeško telo. Še bolj učinkovita je v kombinaciji z notranjo uporabo. Že samo pitje čaja naredi...
Česnova tinktura je zdravilo, s katerim si dvignemo odpornost, očistimo organizem mastnih in apnenčastih oblog, ohranjamo in izboljšujemo prekrvavljenost. Ožilje postane bolj elastično. Izboljša...
Kot pravi mali princ, ki pravi: "Bistvo je očem skrito." Zato tudi pri baziliki ni pomembna njena oblika, temveč njena esenca.Bazilika skozi zgodovinoBazilika (Ocimum...
Glasbenica in ustvarjalka Mojca Štoka predstavlja novi singel. Tokratna “Mamina pesem” ima globoko sporočilo. Posveča jo hčerki Juliji, pa tudi vsem mamicam in otrokom. Poudarja zelo...
Pepel je prva skladba mladincev Ember, ki prihajajo iz okolice Šentjerneja. Zvočno so se našli nekje v indie rock valovanju. 19-letni frontman skupine Davor...
Ajda je bila v starih časih hrana revnih kmetov, danes pa je, zaradi svojih dobrih lastnosti, vse bolj priljubljena v prehrani.Nekaj o ajdiAjdo uvrščamo...
Fiziološko raztopino lahko naredite s sestavinami, ki jih imate že v vaši kuhinji.Sestavine1/2 litra vode4,5 g soliPriprava1Pristavimo posodo z vodo in jo prekuhamo. Dodamo...
Globoko zmrznjena živila nam omogočajo, da imamo vedno pri roki najrazličnejša živila in nismo vezani samo na sezonska ali draga živila. Globoko zmrzovanje ohranja...
Z malce domišljije lahko hrano, ki vam je ostala od prazničnih kosil in večerij, spremenite v okusne obroke.Zelenjavo za pet minut blanširamo in zamrznemo,...