Pečena cvetača s čebulo

Znam svetuje

Prigrizek na hitro.

Sestavine

  • 1 cvetača
  • 1/4 čebule
  • oljčno olje
  • sol
  • poper

Postopek

1Čebulo na hitro prepražimo v ponvi na vročem olju. Cvetačo operemo in narežemo na manjše koščke. Cvetačo damo na pladenj, obložen s peki papirjem, dodamo oljčno olje, sol in poper ter premešamo. Koščke razporedimo po pladnju. Dodamo prepraženo čebulo.

2Pečemo v pečici, segreti na 200°C, toliko časa, da se robovi lepo rjavo obarvajo (približni 20 minut). Po desetih minutah cvetačo premešamo. Ponudimo lahko kot prilogo k mesu.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Vedno sveže

Sorodna vsebina

Ne prezrite