Morske jedi / ribe
Losos iz pečice z zeliščno skorjico
Okusno nedeljsko kosilo ali božična večerja. Poleg lososa lahko postrežemo krompir, na malo drugačen način in zelenjavo. Sestavine Losos 4 kosi lososa po 150 do 200 g2...
Jedi na žlico
Zelenjavna juha
Pozimi večkrat skuhamo jedi na žlico, nekako nam bolj pašejo v mrzlih, kot v vročih dnevih. V zelenjavno juho lahko damo katero koli zelenjavo,...
Zelenjavne jedi
Kuhanje zelenjave in kuhanje na pari
Pri toplotni obdelavi zelenjave pazite na njeno strukturo. S toplotno obdelavo se struktura zelenjave odpira. Vsa vredna hranila so tako na voljo našemu organizmu....
Jedi na žlico
Piščančja obara z zelenjavo
Piščančja obara z zelenjavo je jed na žlico, ki nam segreje in okrepča telo. Opisane količine so dovolj za 4 osebe, če pa jih...