HomeTagsVlaganje

vlaganje

Vlaganje sadja in zelenjave

Vlaganje sadja in zelenjave je dobro znana veščina ohranjanja plodov narave za čase, ko narava počiva. Za konzerviranje sta kis in sol bistvena. V...

Vložena rdeča paprika s česnom

Vložena rdeča paprika s česnom je ne samo okusen kulinarični užitek, temveč tudi zdrava in vsestranska jed, ki jo lahko dodate številnim jedem. Spodaj...

Vložena cvetača v oljčnem olju

Vložena cvetača v oljčnem olju je odličen način shranjevanja domače zelenjave. Sestavine 5 glav cvetače 5 strokov česna 2 l kisa za vlaganje 6 l vode sol poper (v zrnju) oljčno...

Sataraš za ozimnico

Sataraš za ozimnico je eden najbolj praktičnih načinov, kako sezonsko zelenjavo shraniti za zimske dni. Ta jed, ki jo sestavljajo paradižnik, paprika, čebula in...

Vloženi jajčevci po moje

Tako to jaz vlagam jajčevce. Upam, da vam bo všeč. Sestavine za vložene jajčevce po moje 3 kg jajčevcev 3 l vode 1 l jabolčnega kisa sol 2 lovorjeva posušena...

Vložene breskve

Za najboljše vložene breskve izberemo zrele, po možnosti domače breskve, čvrste in polnega okusa. Sestavine za vložene breskve 2 kg breskev 800 ml vode 350 g sladkorja 1 neškropljena...

Vloženi feferoni

Domači vloženi feferoni so klasična pikantna shranka, ki prinese okus poleti tudi v hladnejše dni. Vlaganje feferonov je preprost in preverjen način, kako shraniti...

Ne spreglejte