DomovOZNAKEVlaganje

vlaganje

Vlaganje sadja in zelenjave

Vlaganje sadja in zelenjave je dobro znana veščina ohranjanja plodov narave za čase, ko narava počiva. Za konzerviranje sta kis in sol bistvena. V...

Vložena rdeča paprika s česnom

Vložena rdeča paprika s česnom je ne samo okusen kulinarični užitek, temveč tudi zdrava in vsestranska jed, ki jo lahko dodate številnim jedem. Spodaj...

Vložena cvetača v oljčnem olju

Vložena cvetača v oljčnem olju je odličen način shranjevanja domače zelenjave. Sestavine 5 glav cvetače 5 strokov česna 2 l kisa za vlaganje 6 l vode sol poper (v zrnju) oljčno...

Vložen sataraš

Vložen sataraš je lahko odlična ozimnica. Prihrani nam čas, ko pozimi nimamo ideje, kaj bi jedli. Uživamo lahko hladnega kot solato ali pa ga,...

Vloženi jajčevci po moje

Tako to jaz vlagam jajčevce. Upam, da vam bo všeč. Sestavine za vložene jajčevce po moje 3 kg jajčevcev 3 l vode 1 l jabolčnega kisa sol 2 lovorjeva posušena...

Vložene breskve

Za najboljše vložene breskve izberemo zrele, po možnosti domače breskve, čvrste in polnega okusa. Sestavine za vložene breskve 2 kg breskev 800 ml vode 350 g sladkorja 1 neškropljena...

Vloženi feferoni

Domači vloženi feferoni so poslastica, ki jo pridoma uporabljamo vse leto. Vlaganje feferonov je odličen način za shranjevanje teh malih, pekočih dobrot. Postopek vlaganja...

Ne spreglejte