Piščančji mafini imajo rahlo slan okus zaradi piščančjih prsi, kuhane šunke in trdega sira, ki so osnovne sestavine nadeva. Kremasta kisla smetana v nadevu...
Sirov narastek, znameniti sufle (soufflé), je doma v Franciji, ampak tudi pri nas ga radi jemo. Stepeni beljaki ga naredijo rahlega kot oblaček, parmezan...
Če iščete preprost in okusen način, kako popestriti vaše testenine ali njoke, je preprosta sirova omaka prava izbira. Z nekaj osnovnimi sestavinami, ki jih...
Smetanova omaka s sirom je ena najpreprostejših omak, ki se dobro razume s testeninami, mesom, zelenjavo ali gobami. Potrebujemo le nekaj osnovnih sestavin in...
Nekaj najboljšega za ljubitelje palačink in mesa so ocvrti kaneloni s šunko in sirom, kjer spečene palačinke napolnimo z nadevom ter zvijemo in ocvremo.
Sestavine...
Domača rikota (ricotta) je dobrota, ki jo lahko izdelamo tudi doma. Ves kuharski trud je vreden vsake minute dela. Potrebujemo le mleko, sladko smetano...