DomovOZNAKEKranjska klobasa

kranjska klobasa

Kislo zelje s kranjsko klobaso in žganci z ocvirki – pristna slovenska jed za hladne dni

Kislo zelje s kranjsko klobaso in žganci z ocvirki je prava klasika slovenske kuhinje, ki nas v hladnih dneh pogreje in nasiti. To je...

Kranjska klobasa – Ikona slovenske kulinarike in kako jo pravilno pripraviti

Kranjska klobasa je eden izmed najbolj prepoznavnih simbolov slovenske kulinarike, ki ima dolgo tradicijo in je zaščitena z geografskim poreklom. Ta mesni izdelek s...

Ričet s klobaso

Ričet s klobaso je priljubljena zimska enolončnica, s katero se dobro najemo, pa še zdrava je. Ječmen je edina rastlina, ki v velikih količinah...

Jota s kislim zeljem in kranjsko klobaso

Zimska kulinarična tradicija nas pogosto popelje v toplo zavetje okusnih enolončnic, med katerimi izstopa jota s kislim zeljem in kranjsko klobaso. Sestavine za joto s...

Fižolova juha s klobaso

V hladnih zimskih dneh nas fižol greje, klobasi pa se seveda lahko ognete. Sestavine za fižolovo juho s klobaso 40 g fižola iz konzerve (vseeno, katere...

Ne spreglejte