Koruzni žganci, pripravljeni po tem preverjenem receptu, so odlična priloga k kranjski klobasi in solati iz mladega zelja. Z le nekaj preprostimi sestavinami boste...
Koruzni kruh je zelo okusna in nasitna različica kruha.
Sestavine
150 g koruzne moke100 ml vode za poparjenje20 g mleka v prahu150 g gladke pšenične...
Koruza, enoletna žitarica, ki nam je tako domača, ima zanimivo zgodovino. Izvira iz Peruja, natančneje z Andov. Ljudje jo načrtno pridelujemo že 3000 let,...
Pečene sardele v pečici so ena najpreprostejših in najbolj zdravih ribjih jedi, ki jih lahko pripravite doma. So bogate z omega-3 maščobnimi kislinami, beljakovinami...
Odlična priloga, ki jo lahko na hitro naredimo tudi takrat, ko pozabimo kupit svež kruh.
Sestavine za projo
18 žlic bele moke
12 žilc koruzne moke
1,5 pecilnega...