DomovOZNAKEKoruzna moka

koruzna moka

Koruzni žganci z ocvirki

Koruzni žganci, pripravljeni po tem preverjenem receptu, so odlična priloga k kranjski klobasi in solati iz mladega zelja. Z le nekaj preprostimi sestavinami boste...

Koruzni žganci z gobami

Koruzni žganci z gobami so nasitna in nadvse okusna jed. Potrebujemo sveže gobe in koruzno moko, z dodatkom masla in ostalih sestavin pa ustvarimo...

Koruzni kruh

Koruzni kruh je zelo okusna in nasitna različica kruha. Sestavine 150 g koruzne moke100 ml vode za poparjenje20 g mleka v prahu150 g gladke pšenične...

Koruzna moka – ne redi in znižuje holesterol

Koruza, enoletna žitarica, ki nam je tako domača, ima zanimivo zgodovino. Izvira iz Peruja, natančneje z Andov. Ljudje jo načrtno pridelujemo že 3000 let,...

Pečene sardele v pečici

Sardele so najboljše, če so res sveže, te prepoznamo po temu, da imajo čvrst trup srebrne barve, vonj po morju in bistre oči. So...

Proja

Odlična priloga, ki jo lahko na hitro naredimo tudi takrat, ko pozabimo kupit svež kruh. Sestavine za projo 18 žlic bele moke 12 žilc koruzne moke 1,5 pecilnega...

Ne spreglejte