Priloge
Koruzni žganci z ocvirki
Koruzni žganci, pripravljeni po tem preverjenem receptu, so odlična priloga k kranjski klobasi in solati iz mladega zelja. Z le nekaj preprostimi sestavinami boste...
Priloge
Koruzni žganci z gobami
Koruzni žganci z gobami so nasitna in nadvse okusna jed. Potrebujemo sveže gobe in koruzno moko, z dodatkom masla in ostalih sestavin pa ustvarimo...
Kruh in testo
Koruzni kruh
Koruzni kruh je zelo okusna in nasitna različica kruha. Sestavine 150 g koruzne moke100 ml vode za poparjenje20 g mleka v prahu150 g gladke pšenične...
Kruh in testo
Koruzna moka – ne redi in znižuje holesterol
Alenka -
Koruza, enoletna žitarica, ki nam je tako domača, ima zanimivo zgodovino. Izvira iz Peruja, natančneje z Andov. Ljudje jo načrtno pridelujemo že 3000 let,...
Morske jedi / ribe
Pečene sardele v pečici
Sardele so najboljše, če so res sveže, te prepoznamo po temu, da imajo čvrst trup srebrne barve, vonj po morju in bistre oči. So...