Preliv iz beljakov, znan tudi kot sladkorni led, ni le prelivanje sladic, temveč prava umetnost sladkanja. Ta čarobni dodatek ne le okrasi, ampak dvigne...
Bučke so res čudovita zelenjava - če jih ocvremo v pečici, ohranijo mehko sredico in hrustljavo skorjo. Za pripravo priporočamo panko drobtine, ker vpijajo...
Če niste vedeli, beljaki so sestavljeni iz 90% vode in 10% ostalih snovi, med katerimi prevladujejo beljakovine, nekaj pa je tudi mineralov in vitaminov....
Čudovito sočno pečen brancin v skorjici iz soli in beljakov, postrežen s solato, je res enkratno kosilo.
Sestavine
1 brancin težek 1,5 kg2 žlici svežega timijana4...
Ste pripravljeni na čaroben okus Italije v vsakem grižljaju? Naš recept za amarette, piškote iz beljakov, bo vaše brbončice popeljal na nepozaben kulinarični potovanje....