DomovOZNAKEBeljak

beljak

Preliv iz beljakov – sladkorni led

Preliv iz beljakov, znan tudi kot sladkorni led, ni le prelivanje sladic, temveč prava umetnost sladkanja. Ta čarobni dodatek ne le okrasi, ampak dvigne...

Hrustljavo ocvrte bučke

Bučke so res čudovita zelenjava - če jih ocvremo v pečici, ohranijo mehko sredico in hrustljavo skorjo. Za pripravo priporočamo panko drobtine, ker vpijajo...

Nasveti za popoln sneg iz beljakov

Če niste vedeli, beljaki so sestavljeni iz 90% vode in 10% ostalih snovi, med katerimi prevladujejo beljakovine, nekaj pa je tudi mineralov in vitaminov....

Brancin v soli s stepenimi beljaki

Čudovito sočno pečen brancin v skorjici iz soli in beljakov, postrežen s solato, je res enkratno kosilo. Sestavine 1 brancin težek 1,5 kg2 žlici svežega timijana4...

Amaretti, piškoti iz beljakov

Ste pripravljeni na čaroben okus Italije v vsakem grižljaju? Naš recept za amarette, piškote iz beljakov, bo vaše brbončice popeljal na nepozaben kulinarični potovanje....

Ne spreglejte