Okusno nedeljsko kosilo ali božična večerja. Poleg lososa lahko postrežemo krompir, na malo drugačen način in zelenjavo.SestavineLosos4 kosi lososa po 150 do 200 g2...
Pizzoccheri, tradicionalne ajdove testenine, prihajajo iz italijanske regije Lombardije, natančneje iz doline Valtellina. Priprava tipične jedi s testeninami pizzoccheri nam bo vzela nekoliko več...
Velikokrat spregledana, a zelo zdrava in okusna stročnica.Sestavine400 g leče (iz pločevinke)en korenčekkošček zelenepetršiljev koren60 g mesnate slanine2 žlici olja30 g gladke moke1 čebula1,25...
Zelo okusno jogurtovo pecivo, ki dolgo ostane sočno, če ga seveda prej ne zmanjka 😊Sestavine20 sliv250 g moke120 g sladkorja1 vaniljev sladkor2 jajci1 navadni...
Velika kopriva za kožoVelika kopriva ima močan vpliv na človeško telo. Še bolj učinkovita je v kombinaciji z notranjo uporabo. Že samo pitje čaja naredi...
Česnova tinktura je zdravilo, s katerim si dvignemo odpornost, očistimo organizem mastnih in apnenčastih oblog, ohranjamo in izboljšujemo prekrvavljenost. Ožilje postane bolj elastično. Izboljša...
Kot pravi mali princ, ki pravi: "Bistvo je očem skrito." Zato tudi pri baziliki ni pomembna njena oblika, temveč njena esenca.Bazilika skozi zgodovinoBazilika (Ocimum...
Glasbenica in ustvarjalka Mojca Štoka predstavlja novi singel. Tokratna “Mamina pesem” ima globoko sporočilo. Posveča jo hčerki Juliji, pa tudi vsem mamicam in otrokom. Poudarja zelo...
Pepel je prva skladba mladincev Ember, ki prihajajo iz okolice Šentjerneja. Zvočno so se našli nekje v indie rock valovanju. 19-letni frontman skupine Davor...
Ajda je bila v starih časih hrana revnih kmetov, danes pa je, zaradi svojih dobrih lastnosti, vse bolj priljubljena v prehrani.Nekaj o ajdiAjdo uvrščamo...
Fiziološko raztopino lahko naredite s sestavinami, ki jih imate že v vaši kuhinji.Sestavine1/2 litra vode4,5 g soliPriprava1Pristavimo posodo z vodo in jo prekuhamo. Dodamo...
Globoko zmrznjena živila nam omogočajo, da imamo vedno pri roki najrazličnejša živila in nismo vezani samo na sezonska ali draga živila. Globoko zmrzovanje ohranja...
Z malce domišljije lahko hrano, ki vam je ostala od prazničnih kosil in večerij, spremenite v okusne obroke.Zelenjavo za pet minut blanširamo in zamrznemo,...
Okusno nedeljsko kosilo ali božična večerja. Poleg lososa lahko postrežemo krompir, na malo drugačen način in zelenjavo.SestavineLosos4 kosi lososa po 150 do 200 g2...
Pizzoccheri, tradicionalne ajdove testenine, prihajajo iz italijanske regije Lombardije, natančneje iz doline Valtellina. Priprava tipične jedi s testeninami pizzoccheri nam bo vzela nekoliko več...
Velikokrat spregledana, a zelo zdrava in okusna stročnica.Sestavine400 g leče (iz pločevinke)en korenčekkošček zelenepetršiljev koren60 g mesnate slanine2 žlici olja30 g gladke moke1 čebula1,25...
Zelo okusno jogurtovo pecivo, ki dolgo ostane sočno, če ga seveda prej ne zmanjka 😊Sestavine20 sliv250 g moke120 g sladkorja1 vaniljev sladkor2 jajci1 navadni...
Velika kopriva za kožoVelika kopriva ima močan vpliv na človeško telo. Še bolj učinkovita je v kombinaciji z notranjo uporabo. Že samo pitje čaja naredi...
Česnova tinktura je zdravilo, s katerim si dvignemo odpornost, očistimo organizem mastnih in apnenčastih oblog, ohranjamo in izboljšujemo prekrvavljenost. Ožilje postane bolj elastično. Izboljša...
Kot pravi mali princ, ki pravi: "Bistvo je očem skrito." Zato tudi pri baziliki ni pomembna njena oblika, temveč njena esenca.Bazilika skozi zgodovinoBazilika (Ocimum...
Glasbenica in ustvarjalka Mojca Štoka predstavlja novi singel. Tokratna “Mamina pesem” ima globoko sporočilo. Posveča jo hčerki Juliji, pa tudi vsem mamicam in otrokom. Poudarja zelo...
Pepel je prva skladba mladincev Ember, ki prihajajo iz okolice Šentjerneja. Zvočno so se našli nekje v indie rock valovanju. 19-letni frontman skupine Davor...
Ajda je bila v starih časih hrana revnih kmetov, danes pa je, zaradi svojih dobrih lastnosti, vse bolj priljubljena v prehrani.Nekaj o ajdiAjdo uvrščamo...
Fiziološko raztopino lahko naredite s sestavinami, ki jih imate že v vaši kuhinji.Sestavine1/2 litra vode4,5 g soliPriprava1Pristavimo posodo z vodo in jo prekuhamo. Dodamo...
Globoko zmrznjena živila nam omogočajo, da imamo vedno pri roki najrazličnejša živila in nismo vezani samo na sezonska ali draga živila. Globoko zmrzovanje ohranja...
Z malce domišljije lahko hrano, ki vam je ostala od prazničnih kosil in večerij, spremenite v okusne obroke.Zelenjavo za pet minut blanširamo in zamrznemo,...