Zelenjavne jedi
Bučni njoki
Njoki so izjemno priljubljena priloga v (predvsem) italijanski kuhinji. Pripravljamo jih iz krompirja, vendar jim lahko dodajamo različne dodatke od kostanjev, špinače, špargljev in...
Zelenjavne jedi
Zvitki iz jajčevcev in avokada
Avokado, pečeni jajčevci in bazilika so združeni v tem okusnem prigrizku. Sestavine 3 jajčevci 2 pesti grobe soli 0,5 dl oljčnega olja Namaz 2 avokada 1 strok česna 30 g slanih in...
Zelenjavne jedi
Polnjene bučke s skuto, česnom in zelišči
Okusno kosilo za vse, ki ne uživajo mesa. Sestavine 4 večje bučke500 g skute3 jajca3 šalotke5 strokov česna4 žlice oljčnega oljasveža zelišča: drobnjak, bazilika, peteršilj, timijansol...
Jedi na žlico
Vegi ješprenjeva enolončnica
Če ne marate mesa, si pripravite to odlično vegi ješprenovo enolončnico. Pri pripravi lahko dodajate poljubno zelenjavo in začimbe, recimo zelena se zelo dobro...