DomovOZNAKERezanci

rezanci

Rezanci z omako Alfredo – Fettuccine Alfredo

Fettuccine Alfredo, jajčni rezanci z maslom in parmezanom, so še ene tradicionalne testenine rimske kuhinje (cucina romana). Nastale so na začetku dvajsetega stoletja v...

Rezanci z gobami in kostanjem

Gobe in kostanj sta dve okusni jesenski sestavini, ki ju lahko povežemo v več kot odlično omako za testenine. Sestavine za rezance z gobami in...

Kitajski rezanci z zelenjavo

Okusno in nasitno kosilo, pripravljeno v pol ure. Sestavine 250 g jajčnih rezancev1 žlica sezamovega olja2 žlici sezamovega olja1 žlica naribanega ingverja3 stroki česna200 g brokolija...

Kitajski rezanci z govedino

Z nekaj začimbami in omakami si lahko pripravimo pravo kitajsko pojedino tudi doma. Sestavine 250 g jajčnih rezancev1 žlica sezamovega olja300 g govedine2 žlici koruzne moke1/4...

Piščančji paprikaš s širokimi rezanci

Piščančji paprikaš je jed naših sosedov. Glavne sestavine piščančjega paprikaša vključujejo piščančje meso (najpogosteje piščančje prsi ali stegna), čebulo, paradižnik ali paradižnikovo mezgo, mleto...

Rezanci s škampi v pečici

Hitra in zelo enostavna poslastica, ki se lahko kosa z jedmi iz dobrih restavracij. Sestavine 500 g širokih jajčnih rezancev2 bučki150 g repkov kozic10 gojenih špargljev2...

Ne spreglejte