Panirane marele v pečici so lahka in hrustljava različica klasičnih paniranih gob, pripravljena brez odvečne maščobe. Marele (dežnikarice) ohranijo svojo sočnost in aromo,...
Pohana bedrca so po svoji priljubljenosti takoj za dunajskim zrezkom. Se strinjate? Pripravili smo jih na najbolj osnoven način.
Sestavine za pohana bedra
500 g piščančjih...
Le kdo ne pozna Cordon bleu? Mesu da še dodaten okus s šunko in sirom.
Sestavine
4 svinjski zrezki
4 rezine kuhane šunke
4 rezine ementalca, ali drugega...
Pohane bučke so zanimiva poletna jed, ki ji z različnimi omakami ali začimbami pričaramo popolnoma različne okuse.
Sestavine
2 veliki bučki2 jajci75 g moke150 g drobtin50...
Najboljši ocvrt piščanec s hrustljavo skorjico, skleda krompirjeve solate ali domače francoske solate in malo pikantne omake za tiste, ki jo imamo radi. Je...