DomovOZNAKEKaneloni

kaneloni

Kaneloni s šunko in z rikoto

Kaneloni s šunko in z rikoto so nam hitro pri roki, ko imamo v hladilniku že pripravljene kanelone, nakar jih samo še napolnimo s...

Ocvrti kaneloni s šunko in sirom

Nekaj najboljšega za ljubitelje palačink in mesa so ocvrti kaneloni s šunko in sirom, kjer spečene palačinke napolnimo z nadevom ter zvijemo in ocvremo. Sestavine...

Ocvrti kaneloni s šunko in sirom

Ocvrti kaneloni so dokaj priljubljena jed. Če so nam slučajno ostale palačinke je to odličen način, da jih porabimo. Sestavine Palačinke 500 ml mlekapribližno 250 g moke1...

Kaneloni z mletim mesom

Cannelloni – italijanske testenine, ki jih napolnimo s sestavinami in zavijemo v rolico. Seveda lahko kupimo že pripravljene, a so boljše sveže. Tokrat smo...

Kaneloni polnjeni s skuto in špinačo

Kaneloni polnjeni s skuto in špinačo, po italijansko cannelloni, so priljubljene italijanske testenine, ki jih napolnimo in zapečemo v pečici. Pripravimo jih lahko tudi...

Kaneloni s kuhanim pršutom in sirom

Kaneloni s kuhanim pršutom in sirom so prava italijanska poslastica. Okus bi lahko opisali kot bogat, srčen in poln različnih okusov. Tukaj je nekaj ključnih...

Ne spreglejte