DomovOZNAKEKisla repa

kisla repa

Kisla repa z ocvirki

Je še kaj boljšega od kisle repe z ocvirki? Sestavine 1 kg kisle repe100 g ocvirkov20 g svinjske masti1 čebula1/2 žličke soli Postopek 1Pristavimo lonec z litrom osoljene...

Kisla repa s fižolom in ocvirki

Kisla repa s fižolom in ocvirki je tradicionalna slovenska jed, ki je prepoznavna po svoji bogati kombinaciji okusov, seveda pa je predvsem topel zimski...

Kisla repa s smetano

Kisla repa je odličen vir vitaminov C, K in B6 ter mineralov, kot so kalij in železo. Ker je kisla repa fermentirana, vsebuje probiotike,...

Kisla repa s kislo smetano in pečenicami

Kisla repa s smetano in pečenicami, za prilogo pa krompir v kosih. Kaj bi lahko bilo boljše? Kisla repa je tradicionalna fermentirana zelenjava, ki jo...

Bujta repa

Primorci iz kisle repe kuhamo joto, Prekmurci pa bujto repo. Za obe velja, da sta še boljši naslednji dan, pogreti. Repa je povrtnina z...

Kuhana kisla repa

Kisla repa je izjemno zdrava, predvsem zimska zelenjava. Največkrat jo uporabimo v enolončnicah, lahko jo enostavno skuhamo, začinimo po okusu in ponudimo kot prilogo...

Jota s kislo repo

Jota s kislo repo je prav tako odlična, kot če jo pripravimo s kislim zeljem. Skuhamo jo lahko v enem loncu; kuhali jo bomo...

Ne spreglejte