Užiški čevapčiči

Znam svetuje

Še eni izmed res dobrih čevapčičev.

Sestavine

  • 600 g govedine
  • 30 g čebule
  • 1 pekoč feferon
  • šopek peteršilja
  • sol
  • poper
  • 100 g kajmaka
  • 5 pečenih paprik
  • 1 sesekljana čebula

Priprava

1Oprano in obrisano meso zmeljemo in mu dodamo drobno sesekljano čebulo, drobno narezan feferon in peteršilj, sol in poper. Sestavine dobro premesimo in jo damo v hladilnik za par ur.

2Z dlanmi izoblikujemo čevapčiče in jih spečemo na pomaščenem žaru. Med pečenjem jih obračamo. Pečemo jih 15 minut.

3Ko so pečeni, jih prelijemo s kajmakom in obložimo s pečenimi paprikami ter koščki čebule.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Vedno sveže

Sorodna vsebina

Ne prezrite