Torek, 9. 3. 2021, Venera na križišču

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Medtem ko se pripravljamo na nov dan, se Luna približuje znamenju vodnarja, v katerega prispe ob 8.40 in kar bomo začutili kot mentalno sprostitev od skrbi, ki jih je morda prinesla noč. Luna bo sproščeno potovala, opoldne pa že začutila energije Marsa v dvojčkih ter se ves popoldan vitalizirala skozi pogovore, srečanja, prijateljevanja, smeh.

Zanimivo je, da so za večer rezervirana bolj resna planetarna srečanja, ki lahko nanesejo na pogovore o prihodnosti, o spremembah, ki jih ta prinaša, o omejitvah, ki se nakazujejo – kdor ne bo mogel spati in nima sogovornika za pogovore, naj si svoje misli zapisuje. Večerna hladnost, morda tudi krutost naših misli zna po nepotrebnem vznemiriti sočloveka, zapis na papirju pa lahko znova preberemo in ga uporabimo predvsem za razumevanje samih sebe, ne za ocenjevanje drugih. Če nam bo jasno, kaj hočemo in česar nočemo, bomo znali to prenesti naprej z mero sočutja, ki je nenazadnje eden od temeljev Venerinega potovanja skozi ribe.

Papir bo marsikaj prenesel, tudi če nanj sprostimo dvome današnjega kvadrata Venere s severnim in z južnim Luninim vozlom. V nekem trenutku dneva se bo Venera v ribah, ki predstavlja tisto, kar nam je všeč, naše partnerske odnose, otipljiva zadovoljstva, estetski čut, ljubezenske ideale znašla na križišču svojih idealov in se tudi malo usedla. Mora se odločiti med staro in novo potjo, med južnim in severnim vozlom. Med potjo, ki jo že pozna in je povezana z njeno dosedanjo filozofijo in pogledom na svet, ter tisto neznano, glede katere mora pridobiti oziroma pridobiva še nove informacije.

Venera že čuti tudi vplive Sonca in Neptuna ter se bo po današnji pomembni odločitvi znova, le da bolj samozavestna predala veri in zaupanju, da bo vse dobro. V oporo ji je tudi Lilith v biku, ki ji daje odločnost, da nadaljuje. Ženske energije še vedno sodelujejo in se podpirajo, intuicija raste. Sprejmite odločitve, za katerimi lahko stojite danes in jutri. Naj ne bodo v breme, v njih bi morala biti lahkotnost, ki jo daje občutek dobre odločitve.

Srečno!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -