Torek, 9. 11. 2021, Luna nam daje moč, da storimo pravo stvar

Morda vas zanima

- Oglas -

Včeraj smo že omenili napete, stresne dneve, ki so pred nami in se bodo nekoliko sprostili šele v petek. Na nebu se gradi konjunkcija Merkurja in Marsa ter sočasno kvadrat teh dveh planetov s Saturnom. Na intimnem področju gre za odločne, jasne besede, ki nimajo dlake na jeziku in jih spremljajo prav tako odločna, jasna dejanja. Vsa ta direktnost pa je v konfliktu z omejitvami okolja, avtoritet, pravil, ki držijo neke strukture skupaj ter komunikacijam in dejanjem ne dovolijo, da bi šla dlje, napredovala, dosegla neke harmonične spremembe.

Seveda se planeti v škorpijonu s tem ne bodo strinjali ter bodo vztrajali na svojem, pritiskali na avtotete, na sistem, naj popusti. Saturn pa bo vztrajal na distanci, na hladu. Konflikt je neizbežen, kaj bo iz njega zraslo pa bomo še videli. Kombinacija Merkurja s Saturnom je na splošno gledano nesamozavest, Mars v kombinaciji s Saturnom pa govori o blokadi energije, pa naj gre za odločne akcije ali seksualno energijo. V astrologiji to kombinacijo pogosto opisujemo kot bojevnika, ki vihti sekiro ter jo tudi spusti in nekaj odseka. Nekaj, kar mu ne služi več in ga samo omejuje. Občutka zmagoslavja ni, je pa občutek, da smo iz dolžnosti nekaj morali storiti in da je tako prav.

Kako pa gre danes Luni v kozorogu? Še zmeraj je krepka, trezna, odgovorna. Popoldan bo začutila nekaj sočutja in idealizma, nakar bo v stiku s Plutonom doživela majhno smrt, seveda ne na fizičnem nivoju, temveč čustvenem. Ostanimo v stiku sami s seboj, zaupajmo si, da počnemo tisto, kar je prav in dobro za naš osebni razvoj.

Jutri bo Luna že v vodnarju, kjer bo zaradi nadaljnjih stikov s planeti še posebej uporniška, samovoljna in ji bo vsaka postavljena ovira povsem odveč.

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekKutinov sir
Naslednji članekKo ne moremo na stranišče
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -