Torek, 8. 6. 2021, Majhne zmage in veliko počitka

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro v dan, ko se bo padajoča Luna v biku končno malo spočila, preden nas bo predala v naročje znamenju dvojčka. Energije padajo, priporavljamo se na četrtkov Sončni mrk in mlado Luno, kljub temu pa danes prejemamo toliko planetarne podpore, da lahko opravimo tisto, kar moramo in tudi ono, kar nas veseli.

Dopoldan bo Luna oblikovala nežen, razumevajoč in ustvarjalen sekstil z Neptunom v ribah in strastno konjunkcijo z Lilith, ki bo Luno v biku pozvala, naj z njo sodeluje pri kateri od njenih senzualnih dejavnosti. Popoldan prinaša trigon s Plutonom v kozorogu in sekstil z Marsom v raku, kar nam daje še več energije, vztrajnosti in odločnosti. To je tudi zadnji aspekt, ki ga bo Mars v raku oblikoval pred petkovim vstopom v znamenje leva in nekaj odločnosti in poguma mu bo dobro delo.

Ob 17.07 pa bo Luna v biku dokončno odpikala vse svoje obveznosti ter si privoščila skoraj štiri ure počitka, saj bo v fazi lera in njena vztrajnost ne bo več imela pravega učinka. Zvečer bo vstopila v dvojčka in oblikovala kvadrat z Jupitrom v ribah, kar lahko prinese pozen večerni pogovor s ščepcem pretirane obljube.

Dan, ki je energetsko dokaj močan, nam daje priložnost za majhne osebne zmage, pa naj bodo še tako preproste. V dneh, ko nas zaradi padajoče Lune daje utrujenost, svoje pa prispeva še retrogradni Merkur v dvojčku in izziva naše umske sposobnosti, je vsak dokončan projekt pomemben za našo samozavest.

Želimo vam lep, umirjen dan in srečno!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -