Torek, 7. 9. 2021, Mlada Luna v devici

Morda vas zanima

- Oglas -

Z mlado Luno v devici, ki je bila natančna po polnoči in sedaj že raste, dokler ne bo 21. septembra postala polna in nam prinesla kulminacijo dogodkov, ki sledijo od današnjega dneva naprej, smo nagovorjeni, da se posvetimo zadevam, nad katerimi pokroviteljstvo drži znamenje device.

To so zdravje, vsakdanje navade, skrb za čistočo, red, učenje in natančne umske analize, sposobnost, da znamo ločiti zrnje od plev. Ta Luna ni tako romantična, da bi srce prevladovalo nad razumom in preden se odloči za ljubezenski korak, pretehta vse obstoječe pluse in minuse svojih odločitev. Pa še takrat, ko si prizna, da ljubi, ji ostaja ščepec dvoma, ali bo oseba, ki ji izkazuje svojo naklonjenost, upravičila njeno zaupanje. Takšna pač je.

Razen zmede in občutkov nemoči, kar popoldan za kratek čas prinaša Lunina opozicija z Neptunom, je ta mlada Luna dobro postavljena in s pomočjo Urana naklonjena novim potem, odločitvam, dogovorom, ki so se še pred kratkim zdeli preveč nenavadni, zdaj pa jih vidimo v pozitivni luči in jim lahko zaupamo.

Pozno popoldan bo trenutke šibkosti in neodločnosti zamenjala notranja moč in občutek globoke ljubezni, njen zadnji aspekt pa je konjunkcija z Marsom, ki je prav tako v devici in te dni okrepljen s Plutonom ter z njegovo z močjo, odločnostjo, globoko strastjo.

Večer je naklonjen ljubezni, a tudi iskrenosti in pogovorom o pomembnih rečeh. Ne pretiravajmo z analizami in jih ne raztegujmo kot kakšno žvečilko, saj bo Luna ob 21.30 šla v fazo praznega teka. Odpravimo se v posteljo ter se izognimo nervozi, ki jo prinašajo neskončne analize.

Če vas zanima, na katero področje vašega življenja vpliva ta mlada, pozitivna Luna, pišite in vprašajte: naslov je alenka@znam.si.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekPijana nevesta
Naslednji članekFigov zavitek ali štrudel
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -