Torek, 7. 12. 2021, Zaupanje na rešetu

Morda vas zanima

- Oglas -

Dan, ko se bomo srečevali z informacijami, ki jim ne gre povsem verjeti, saj bodo um, dojemanje, razumevanje, naše komunikacije, ne nazadnje odločitve zavedene. Dan, v katerem bo Luna iz trenutne faze praznega teka v kozorogu malo čez opoldne prešla v vodnarja in spoznala nekaj, kar bo pozitivno vplivalo na njeno vedenje o svetu, ki jo obkroža. In ko bo Lilith našemu egu postregla z novimi informacijami.

Luna v zemeljskem kozorogu se bo torej prvo polovico dneva ukvarjala sama s seboj. Malo bo stroga, usmerjena v svoj cilj, delavna. Popoldan bo naše dojemanje sveta spremenilo element, saj bo Luna vstopila v zračnega vodnarja. Naše potrebe se bodo spremenile. Zanimala nas bo prihodnost, srkali bomo nove ideje, zamisli, narasla bo potreba po čustvenem distanciranju od preteklosti.

V takšno jasnost bosta natanko popoldan s svojim kvadratom vstopila Merkur in Neptun. Prvi v strelcu in že vemo, da se mora posloviti od kakšne zastarele ideje, ki jo še vedno pestuje, čeprav ob tem ohranja pozitiven pogled na svet. Drugi je v ribah, pravkar je nehal biti retrograden, pa z neko neiskrenostjo že zavaja naš um. Počakajmo še dva dni, preden informacije, ki so nam dane, uporabimo.

Če mene vprašate, gre zaupati ženski oziroma Lilith v dvojčku ter informacijam, ki prihajajo v najbolj neposredni obliki. Če so tako iskrene, da zvenijo že malo cinično, toliko bolje.

Srečno z ločevanje zrnja od plevela.

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -