Torek, 6. 7. 2021, Luna v dvojčku in konec nejasnosti

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro – dočakali smo dan, ko se bomo končno rešili nejasnosti, ki nas je spremljala kar nekaj časa, vse od konca maja do danes. Kvadrat med Merkurjem v dvojčku z Neptunom v ribah je v naš um vnašal podatke, ki niso povsem resnični ter nas tako blokiral, oddaljeval od bistva in verjetno nam je vsem v interesu, da zagledamo, slišimo resnico takšno, kot je.

Luna je v komunikacijskem, klepetavem dvojčku in pada, njeni današnji aspekti pa so dopoldanski kvadrat z Jupitrom v ribah in večerna konjunkcija s severnim Luninim vozlom. Kvadrat z Jupitrom prinaša nekaj idealizma v naše odnose, dobrodušnosti, klepetavost, večerna konjunkcija pa nas končno usmerja v stik z bistvenim.

Pomembno je, da nekako ubesedimo tisto, kar nam leži na duši, spregovorimo in prisluhnemo ter se premaknemo z mrtve točke, na kateri smo se morebiti znašli. Severni Lunin vozel nosi informacije, ki jih potrebujemo, da se naravnamo na našo pot, na pravo pot. Iskrenost, jasnost v sebi nosi moč, ki bi jo bilo škoda zavreči. Ne potiskajmo glave v pesek, ne bodimo kot noj. Uredimo zmedo, ki jo imamo in opravke, ki se nam nabirajo. Vrnimo knjige v knjižnico, plačajmo račune, ki so zapadli, dokončajmo birokracijo, ki nas mori.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekKakavova rulada
Naslednji članekSreda, 7. 7. 2021, Od trnja do zvezd
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -