Torek, 6. 4. 2021, In se srečata Venera in Mars

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro in srečen rojstni dan moji najljubši ovnici – Suzana, ti si preprosto super!

Dan začenjamo s padajočo Luno v vodnarju ter sekstilom Venere v ovnu in Marsa v dvojčku. Jutranji kvadrat Lune in Urana, ki nam je prinesel morda nemirno noč ali napete misli, bo aktiven do 10. ure in previdnost v prometu, komunikacijah, uporabi tehnologije ni odveč.

Ko se bomo osvobodili te napetosti, se bomo soočili še z Lunino konjunkcijo s Saturnom, ki bo aktivna med 10.40 in 14.20 ter bo prinesla nekaj resnih stvari ali izzivov, ki nam jih znotraj nekih uradnih okvirjev narekujejo obveznosti in avtoritete ter jih bomo morali rešiti. Četudi bo naporno, to ne bodo zadnji aspekti dneva in ne zadnje vzdušje, ki ga bomo imeli priložnost užiti.

Luna bo popoldan oblikovala trigon s severnim Luninim vozlom in zatem še sekstil s Soncem v ovnu ter bo končno dobila zeleno luč za bolj sproščeno in prijateljsko komunikacijo, čustvovanje, doživljanje, delovanje – nenazadnje sprostitev. Pogovori nas peljejo v pravo smer in nam ponujajo pomembne informacije, ki so skladne z našimi potrebami. Spodbudna, odločna, neposredna energija Sonca, ki v doseganju svojih želja ne slepomiši, je tisto, kar bo Luni dalo spodbudo, da se po napornem dnevu nad nečim navduši in temu optimizmu tudi prepusti.

In ker je danes aktiven še sekstil med Venero in Marsom, je popoldansko sproščanje energij zlasti naklonjeno odnosom med spoloma ter spletanju ženskim in moških energij. Sekstil je prijateljski aspekt, ne deluje sam od sebe, temveč potrebuje spodbudo v obliki majhnega dejanja, morda telefonskega klica, sporočila, pozdrava, ki Venero in Marsa vabi k interakciji. Kar želimo, je dosegljivo. Kar želimo, je usklajeno z našimi dejanji.

Ta pozitivnost bo na moči še jutri, na žalost le dopoldan, ko bo Luna svoj navdih in potrditev, da je dobro krmarila svojo barko, dobila še v konjunkciji z Jupitrom. Popoldan jo znova čaka dolga faza praznega teka, preden bo ob 22.30 vstopila v ribi. Jutri popoldan ne začenjajmo ničesar novega, saj rezultatov ne bomo videli.

Ne glede na vreme je današnji popoldan čudovita odskočna deska v neke bolj optimistične sfere. Srečno in lepo se imejte!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekGorgonzolina omaka
Naslednji članekMafini, slastne majhne dobrote
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -