Torek, 31. 8. 2021, Luna v dvojčku prehitrega jezika

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna je v dvojčku in še vedno pada ter nas usmerja v zaključevanje odprtih komunikacijskih ciklusov. Informacije, ki jih prejemamo in dajemo, so pomembne in jih ne gre preslišati ter jih vzamimo resno. Morebitne ovire, s katerimi se bomo danes srečati, jemljimo kot opozorilo, da preveč hitimo. Učinkovitost bo večja dopoldan.

Luna zjutraj oblikuje trigon z Venero, kar prinaša dobro sodelovanje zlasti z ženskim spolom, energije pa lahko uporabite tudi tako, da si s svojim šarmom, prijaznostjo, lepim obnašanjem odpremo različna vrata.

Sledil bo kvadrat z Marsom, kar lahko prinese kakšen spor, zlasti na račun našega jezika, ki zna biti v svojem hitenju preoster ali predolg, pa tudi na področju izmenjave informacij, delavnosti in pridnosti, saj nas bo motilo nenehno čebljanje Lune okoli nas, ter na sploh govorjenja, ki bi ga bilo dobro ohraniti v prijaznih tonih. Koncentracija bo slabša, zato si vzamimo čas za preverjanje tistega, kar smo napisali ali želimo sporočiti.

Uspavalni vpliv Neptuna bo na moči popoldan ter ni pričakovati, da nas bo naredil bolj učinkovite in storilnostne. Prej obratno, jemal na bo energijo in le trudoma se bomo prebili skozi naloge, ki so nam ostale. Če bomo dobro načrtovali, bomo pomembne opravke že sklenili in možganim dovolili, da jih zajame sanjarjenje in pozaba.

Luna bo dan sklenila v trigonu z Jupitrom, kar je predvsem prijetno in dobrovoljno počutje, ki nakazuje, da popoldanska sanjaška energija ne bo prinesla toliko težav, da bi se izgubili in storili kakšne bistvene napake. Počutje bo mirno in skladno.

Imejte lep dan in srečno na vseh poteh!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekLečina juha
Naslednji članekNamaz iz kislih kumaric
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -