Torek, 30. 3. 2021, Dvomi Lune v škorpijonu

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Prebudili smo se v dan padajoče Lune v škorpijonu, in to v obdobju, ko prevladujejo ognjene in zračne energije ovna in dvojčka, ki s škorpijonom niso ravno usklajene. To je ta aspekt inkonjunkcije, ki vedno predstavlja neko nepričakovano oviro pod nogami, neusklajenost enega samega v nizu dogodkov, kateri zahteva svojo pozornost. Kot da bi juho preveč solili in ji sedaj dodajamo vodo, da bi jo naredili užitno. Ali ko nam med kuhanjem zmanjka plina. Ničesar drugega ni storiti, kot pustiti lačno, oh, družino ter se zapeljati po novo plinsko bombolo. Ali pa pripraviti čokolino in spat.

Luna v škorpijonu se bo morala usklajevati s temi energijami, ki so bolj živahne in neposredne od nje ter ji niti niso preveč všeč in bi se najraje zavlekla v svoj brlog. A ne glede na njeno nezadovoljstvo s potekom dogodkov in ljudi, ki jo obkrožajo, se lahko potolaži, da je danes razen večerne opozicije z Uranom v biku ne čakajo večja presenečenja. Ampak saj je včasih že trenutek impulzivnosti dovolj, da se spremeni čisto vse. Uran s svojo uporniško naravo Luno izziva, provocira njene emocije, iz bika ji ponuja otipljiva vznemirjenja, ki jo privlačijo, a tudi odbijajo, saj ne ve, če naj jim zaupa.

Medtem ko bo naš čustveni svet, tisto, kar potrebujemo, pod pritiskom nelagodja, nam dan ponuja tudi dve opori. Prva je aktivna konjunkcija Merkurja in Neptuna v ribah, ki ponuja umik v sanjski, ustvarjalni svet (ali v alkohol in popolni zabluzitis), druga pa čudovit sekstil med Venero in Saturnom, kjer imajo ljubezen in naše ljubezenske želje lepo podporo nečesa stabilnega. Saturn je lahko starejša oseba, ki nam je naklonjena, naš partner, prijatelj z več življenjskimi izkušnjami, tudi institucija, od katere bi lahko nekaj zahtevali ali pričakovali. Morda službo.

Skratka, podpora starejših, bolj izkušenih in stabilnih je tisto, čemur danes lahko pritrdimo in zaupamo. Ne dovolimo Lunini sumničavosti in nezaupanju, da nam iz dneva odnese tisto najboljše, možnost nečesa toplega in prijaznega. Ljudje smo se kdaj sposobni tudi podpreti. Recimo danes.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekOcvrte ribje palčke
Naslednji članekGovedina Stroganov
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -