Torek, 30. 11. 2021, Ko vsega ni moč uskladiti

Morda vas zanima

- Oglas -

Zadnji novembrski dan leta 2021 je pred nami, jutri je že na vrsti december in kmalu bo leta konec. Aktivnega leta, ki ga že ves čas k spremembam spodbuja kvadrat Saturna in Urana v fiksnih znamenjih ter ne dovoli, da bi se dogodki polegli. Spreminja se celo tisto, kar je bilo najbolj ukoreninjeno in odporno na spremembe. Ne pozabimo, da napetosti med Saturnom in Uranom niso izzvenele ter bodo energije iz okolja, ki nas obkroža, še naprej aktivno zibale stol, na katerem bi radi počivali. Prav tisti stol, pod katerim se je letos zemlja že tresla.

Današnji torek še vedno zaznamuje Luna v tehtnici. Ta zemeljski satelit je še vedno v fazi padanja in v znamenju tehtnice sporoča, da je primerno, če se ukvarjamo z zaključevanjem zgodb, ki se nanašajo na partnerske odnose in naša prizadevanja, da bi jih harmonizirali, uskladili, jih naredili bolj pravične.

Luna bo danes na svoji poti srečala Lilith v dvojčku, s katero se bo do opoldneva prijazno pogovarjala, si izmenjevala informacije, tudi takšne pikantne, iskrene, saj Lilith nima dlake na jeziku. Pozno popoldan in še proti večeru pa jo čaka srečanje z Venero v kozorogu, ki o ljubezni razmišlja na pragmatičen način in je pripravljena delovati, tudi ko to pomeni, da bo porušila neko ravnovesje, za katero si je tehtnica z vsemi silami prizadevala.

Luna in Venera danes nimata sorodnih pogledov na čustveno in ljubezensko stabilnost. Kar potrebuje Luna je v konfliktu s tem, kar si želi Venera. Z nenehnim usklajevanjem odnosov in pravičnostjo, potrebo, da s svojimi odločitvami nikogar ne bi prizadeli, se pogosto ne premaknemo daleč. Vendar Venera ne bo delovala povsem hladno in ne bo ostala trda kot skala, temveč jo bo raznežil Neptun ter ji dal sočutje in mehkobo.

Očitno je, da danes potrebujemo pogovore. Merkur se je zaradi trigona s Kironom sposoben pogovarjati o težkih zadevah, pri tem pa bo ob pomoči Saturna ohranil uravnovešenost in trezen pogled na svet. Naš ego akka Sonce bo prispevalo k tem zdraviteljskim energijam in jih reševalo s svojim filozofskim pogledom na svet, ki vključuje razumevanje vsega, kar se dogaja okoli nas in v nas.

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -