Torek, 3. 8. 2021, Luna v dvojčku in spodbuda ljubezni

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna v dvojčku ima danes aktiven, pozitiven dan, ki ga velja izkoristiti za reševanje vseh naših komunikacij, saj nam je dana velika jasnost in natančno bomo vedeli, kaj povedati, napisati, storiti.

Dopoldan je aktiven trigon s Saturnom v vodnarju in sekstil s Soncem v levu, kar nam daje fokus in vztrajnost pri umskih nalogah ter zadovoljstvo in notranji mir. Zgodaj popoldan sledita sekstil s Kironom v ovnu in Merkurjem v levu, kar je naklonjeno intimnim pogovorom o zadevah, ki so nam v breme, nas skrbijo, o njih razmišljamo, danes pa bomo lahko o tem še spregovorili, saj bodo besede dovolj sočutne, razumevajoče in tudi spodbudne.

Merkur v levu priliva entuziazem, navdušenje, optimizem, načrti postajajo veliki, morda tudi grandiozni, iščemo strinjanje in sodelovanje, širimo krog tistih, ki so vpleteni v našo komunikacijo, oblikujemo nova zavezništva, predvsem pa ob Luni v dvojčku ostajamo prijateljski, prijazni in prilagodljivi, kar Merkurju v levu, ki hoče imeti vedno prav, zelo ustreza.

Nekoliko nas bo ustavil samo kvadrat Lune z Venero v devici, ki bo v te lahkotne vibracije vnesla nekaj zaskrbljenosti, saj bomo začeli analizirati naše ljubezenske želje, ne bomo zaupali tem prijateljskim vibracijam Lune v dvojčku, ki jo bomo dojemali kot preplitko in razpršeno na vse strani. Kar čustveno potrebujemo in kar si želimo bo v neharmoničnem odnosu.

Ampak veste kaj? Venera danes oblikuje tudi trigon z Uranom v biku in zna biti, da bo prešla čez to fazo strogosti in natančnosti, odkrivanja napak, popravljanja drugih, iskanja dlake v jajcu. Uran ji bo dal iskro, spodbudo, jo napeljal k nepričakovani akciji, ki pa prinaša pozitivne rezultate.

Odprimo svoje umske in komunikacijske kanale, saj so danes harmonično poudarjena prav ta področja. Pa srečno in lep dan!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -