Torek, 29. 6. 2021, Luna v ribah in izmikanje resnici

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro – Luna pada in je v ribah, najboljši deli dneva pa so dopoldan, ko Luna oblikuje trigon s Soncem v raku ter nam daje možnosti lepega povezovanja z drugimi, saj so ego in čustva usklajeni, med moško in žensko energijo, potrebo po varnosti, ki nam omogoča, da se sprostimo. S sodelovanjem lahko veliko dosežemo.

Zvečer sledi sekstil Lune z Uranom v biku, ki pomaga pri izmenjavi idej in nam daje sposobnost, da se dvignemo nad težave, ki jih nosi popoldan. Vmesno obdobje je torej namenjeno kvadratu s severnim Luninim vozlom v dvojčku.

Pozornost velja nameniti komunikacijam oziroma oslabljenim komunikacijskim sposobnostim, saj ne bomo govorili naravnost, temveč bomo okolišili, delali sklepe, ki niso realni, si pravzaprav mislili najslabše, pa čeprav so nameni drugih še tako iskreni. Varujmo se prehitrega sklepanja in odločanja, saj so informacije, ki jih prejemamo, nenatančne in ne dajejo prave slike. Pogovori nas lahko prizadanejo, odprejo težka poglavlja in zahtevajo neskončna pojasnjevanja.

Z današnjo Luno v ribah se bomo zlahka prilagajali situacijam, se imeli celo lepo, naj nam le ne spodrsne v pogovorih – brez obtoževanja in zamer, prosim.

Pripravljamo se na četrtkovo naporno, celo nevarno opozicijo Marsa in Saturna ter današnje dokaj mirno vzdušje namenimo polnjenju baterij, sproščanju, plavanju, uživanju v ustvarjalnosti in svetu domišljije..

Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekZeliščna jogurtova omaka
Naslednji članekJurčki z gorgonzolo
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -