Torek, 28. 9. 2021, Včasih je bolje biti malo tiho

Morda vas zanima

- Oglas -

Včerajšnji začetek Merkurjevega retrogradnega gibanja, ki bo na svoji vzvratni poti vztrajal do 18. oktobra, nas je že vrnil k določenim ciklusom, nas opomnil, kje je naša pozornost popustila, nam pripeljal naproti ljudi, ki smo jih pred časom pustili v preteklosti in zanemarili, čeprav tega nismo želeli.

Čeprav so se komunikacije začele in jih je blagoslovila tudi Luna v dvojčku, ki mu Merkur seveda vlada, je danes eden tistih dni, ko je bolje povedati manj, saj je um raztresen in misli prehitre.Luna v dvojčku je namreč vse do 15.34 v stanju praznega teka. Zadržite tisti blesavi stavek v ustih, naj vam ne pobegne, saj bo popoldanska preobčutljiva Luna v raku svoj čustveni svet gradila na temeljih, ki jih bo prejela od te raztresene, nefokusirane Lune v dvojčku.

Naj raje gradi na ljubečnosti, ki smo jo ne glede na vse, s čimer se bomo srečevali skozi dan, sposobni ponuditi. Ljubečnost je za znamenje raka hrana, pozornost, klic in vprašanje “kako si?”, pohvala na račun skrbi, ki jo nudimo, topel pogled v očeh, objem.

Naj se nahrani, saj jo jutri čaka dan, ki bo do poznega popoldneva tlakovan s samimi napetimi aspekti. Da ga preživimo brez večjih pretresov, bomo potrebovali medsebojno sočutje, ki nam ga bo radodarno ponujala Venera v trigonu z Neptunom, večer pa bo prinesel pozitivno sprostitev napetosti. Bolj bo drugačna od običajne, bolj nam bo všeč.

Današnji torek je še en dan, ko je bolje biti previden in počasen. Srečno in naj vas ne zmede preveč.

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekOmleta s šparglji
Naslednji članekAltroke Istra Gourmet Festival
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -