Torek, 27. 7. 2021, Romantika in odločnost

Morda vas zanima

- Oglas -

Smo v zadnjem dnevu Luninega gibanja skozi znamenje rib in danes so na vrsti harmonične energije, ki pa potrebujejo nekaj spodbude, da se uresničijo. Dopoldanski sekstil z Uranom v biku nas bo sprostil, prinesel sveže ideje, od nas pa se pričakuje, da ta sekstil z nekaj lastne iniciative aktiviramo. Pokličemo, sporočimo, naredimo, se premaknemo s točke, na kateri smo morda obstali. Same od sebe se stvari ne bodo zgodile.

Večerna konjunkcija Lune in Neptuna v ribah je tisti zasanjani trenutek dneva, ko si Luna s sanjarjenjem, umetnostjo, romantiko polni baterije, nočni sekstil s Plutonom v kozorogu pa nam znova daje osnovo, na kateri lahko grejemo svoj čustveni svet.

Jutri bo Luna že v odločnem, trmastem, na akcijo naravnanem ovnu, ki se mu mudi in se mu vse prepočasi dogaja. Po polnoči bo znamenje zamenjal tudi Merkur, ki bo sklenil svojo pot skozi raka in vstopil v leva. Danes je torej na zadnji stopinji raka in še posebno občutljiv, ranljiv, čustven v svojih komunikacijah. Minula dva tedna so bili pogovori usmerjeni v situacije okoli doma, družinske zadeve, varnost, skrb za drugega, nismo se izpostavljali, bolj smo opazovali in reagirali, ko je bilo nujno.

Po vstopu Merkurja v leva bomo postali bolj samozavestni, razmišljali bomo o novih projektih, delali velike načrte, ki nas bodo motivirali in si želeli, da bi v njih sodelovali vsi, ki so nam blizu. Spoznali bomo nove ustvarjalne ljudi, z njimi oblikovali zavezništva, nekje v ozadju pa bo prisotna tudi levja arogantnost, prepričanje, da imamo vedno prav in da nas vsi morajo priznati za voditelja ter nam slediti. Lev se težko prilagaja novim situacijam in bo na vsak “upor” dramatično reagiral.

Imejte lep dan, ne pozabite na samoiniciativo in srečno!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -