Torek, 27. 4. 2021, Pogovori z retrogradnim Plutonom

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Energije, ki so nabirale, so že dosegle svoj vrhunec, saj je polna Luna v škorpijonu postala okrogla ob 5.32 in bomo čez dan slišali zgolj še njene glasne odmeve.

V opoziciji Luni so postavljeni Uran, Venera in Merkur, kvadrat oblikuje s Saturnom, njen vladar Pluton pa je pripravljen, da zvečer krene v polletno retrogradno gibanje. Huh, na misel in v oporo pride tista, da težki časi ustvarjajo močne ljudi, kar lahko sebi dokažemo vsak dan. Da smo močni, namreč.

Ker je v škorpijonu, polna Luna osvetljuje vse, kar je skritega in nas spodbuja, da spregledamo in prepoznamo, kaj je tisto bistveno, kar želimo ohraniti, kar nas ohranja žive, in kje je okostnjak, ki se skriva v omari, nam je v napoto, a ga nikakor ne moremo vrečti v smeti.

Zakaj je temu tako, ve škorpijon, ki združuje tisto, kar je moje in tvoje v skupno energijo, skupni zaklad in ga ljubosumno, obsesivno čuva. Tudi ko del zaklada izgubi obliko, namen, postane okostnjak v omari, se mu škorpijon težko odpove. Polna Luna s svojimi aspekti pa kliče, da prezračimo te omare, mogoče v roke primemo vsak predmet, se mu tudi zahvalimo, če tako čutimo, ga – če nam je lažje – zaklopljemo v zemljo, ki jo predstavlja bik in s slovesom osvobojeno zadihamo.

Škorpijon in Pluton naslavljata te ekstremne emocijo, čustveno prtljago in pravita, da je čas, da se poglobimo vase, v svojo rast, si privoščimo izstop iz cone komforta, se ugledamo v bolj pogumni luči, si pridobimo nazaj moč, ki smo jo razdali drugim. Ali pa poberemo svoje kosti, raztreščene na vse strani, se v meditaciji vrnemo k odnosom, ki so nam bili težki, ki so nas utrudili, se poslovimo in zahtevamo nazaj, kar je naših energij.

Prihodnja dva tedna do mlade Lune predstavljata čas, v katerem bomo ugledali rezultate, ki jih je prinesla današnja polna Luna. To ni opbdobje, ko velja začeti nekaj novega, temveč dovoliti dogodkom, ki so danes kulminirali, da se povsem odvijejo.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -