Torek, 26. 10. 2021, Luna v raku in stvar zaupanja

Morda vas zanima

- Oglas -

Dnevi vladavine škorpijona vse bolj jemljejo zalet, misli postajajo temačne, sumničave, trpke, obarvane s črnim humorjem, za katerim se skriva strah pred izgubo, ki ga stežka priznamo in o katerem težko govorimo. Najboljše zdravilo je brezpogojna ljubezen, a komu lahko sploh zaupamo, se sprašuje Venera v strelcu, ki bo kmalu po polnoči oblikovala natančen kvadrat z Neptunom in skozi oči astrologije opozarja na prevare, iluzije, zavajanje. Ne, ne želimo biti tisti, ki so prevarani, zato previdno stopicamo po tej poti, ki jo prekriva neptunovska megla. Te dni brezpogojno ljubezen lažje čutimo do otrok in živali kot do odraslih ljudi. Morda pretiravamo, morda pa tudi ne. To bo kmalu pokazal čas.

Dan se vse bolj barva v sivo, k čemur prispeva kvadrat Lune v raku s Kironom v ovnu. Po eni strani želimo biti topli, ljubeči, poskrbeti za topel dom in toplo hrano, ponuditi objem in naklonjenost, vendar nas Kiron opozarja na čustvene rane, ki so prisotne v medsebojnih odnosih. O njih želimo spregovoriti, a se obenem zavedamo, da so besede lahko boleče in zaviramo tisto, kar nosimo na jeziku. Občutljiva je tale Luna v raku, ni ji lahko nositi svojih, kaj šele tujih bremen.

Držim pesti, da najdemo razumevajoč objem in v njem iskrenost, ki jo bomo prenesli in ne glede na njo ostali objeti. Jutri je še en tak dan. Mislim, da nam bo hrana najbolje odprla pot do srca. Poskusimo se otresti obsedenosti z idejo izdajstva. Dihajmo globoko, notranji mir poiščimo v dihalnih vajah, ki sproščajo.

Srečno!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -