Torek, 25. 5. 2021, Kdo se veseli velikega, črnega volka?

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Še en dan škorpijonske Lune je pred nami in res sem radovedna, kakšne dogodke bo prinesel. Luna v škorpijonu je globoka in intenzivna, s svojim pogledom penetrira stvari, razkriva resnico, laž, prevaro in ni je zavajati, saj boste v nasprotnem izgubili prijatelja, sodelavca, partnerja.

Dopoldan oblikuje trigon z Marsom v raku, kar jo spodbuja, da gre še globlje v obrambi svoje integritete, še posebej, ker Mars v raku varuje naše temeljne vrednote, našo varnost, dom, ognjišče, družino ter se s tem dvojcem ni za zafrikavati.

Sledil bo trigon z Neptunom v ribah, ki Luni v škorpijonu daje nekaj nežnejših kvalitet. Možna so manjša odpuščanja napak, saj bo Luna začutila nekaj več sočutja in razumevanja, visoka bo tudi intuicija. Opozicija z Lilith v biku bo pozen popoldan obarvala s strastjo, neposrednostjo, a tudi z občutkom razpetosti med enim in drugim ekstremom. Možna je vpletenost v trikotnik odnosov, kjer se odločamo, komu od vpletenih dajemo prednost ter na ta račun nekoga drugega prizadenemo. Ta razkorak je kar boleč in naporen ter ne daje zmagovalcev. Večerni sekstil Lune s Plutonom kljub temu prinaša notranje zadovoljstvo, da smo se odločili tako, kot smo se.

Ne pozabimo, da se je Saturn komaj obrnil retrogradno ter je odločanje o pomembnih, bistvenih, domala eksistencialnih zadevah odloženo, saj se na to upočasnitev dogodkov šele navajamo. Znova je poudarjena potrpežljivost, a sočasno se bomo morali sprijazniti, da nekatere naše akcije ne bodo tako hitro dočakale uspeha.

Smo tudi pred jutrišnjo polno Luno v strelcu, ki se nam bo pokazala kot mrk in še bolj poudarila teme polne Lune, torej kulminacijo nekih dogodkov, iz katerih se bo nekaj konkretnega rodilo ali pa preprosto umrlo. Morda bodo umrla naša prepričanja, življenjske filozofije, ki nas vodijo in s svojim svetim prepričanjem tudi slepijo, da ne vidimo resnice. Ta polna Luna je zagotovo darilo, ki nam bo pomagalo do bolj jasnih odnosov.

Naj vam dan prinese najvišje dobro.

Srečno!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekPikantna pečena buča
Naslednji članekMusaka iz jajčevcev
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -