Torek, 24. 8. 2021, Izkoristimo dopoldan z Luno v ribah

Morda vas zanima

- Oglas -

Po včerajšnjem obetavnem, stabilnem ponedeljku, v katerem je zaspana, sanjaška Luna v ribah dobila potreben pospešek, je pred nami dan, ki ga velja zagrabiti že dopoldan, saj bo kmalu zatem poln še večje zaspanosti in želje po umiku v lasten, intimen svet.

Padajoča Luna v ribah ima potrebo, da se posveti sama sebi, svojim čustvom, doživljajem, da se poveže s svojim sanjskim svetom in v njem najde novo moč. Zjutraj si bodoPadajoča Luna v ribah ima potrebo, da se posveti sama sebi, svojim čustvom, doživljajem, da se poveže s svojim sanjskim svetom in v njem najde novo moč.

Zjutraj si bodo zaradi opozicije med Luno in Merkurjem čustva in besede na povsem nasprotnih bregovih. Informacije, ki jih bomo prejeli, ne bodo skladne z našimi čustvenimi potrebami in obratno. Zasanjana Luna bo oblikovala še en aspekt, in sicer konjunkcijo z Neptunom, kar nas lahko v svoji nižji vibraciji zapelje v laganje, da le ne bi koga prizadeli, če pa imamo čisto srce in v njem nobenih laži, lahko začutimo tudi tisto brezpogojno, najbolj sočutno ljubezen, kar si jih lahko zamislimo.

Njena pot skozi ribe se bo sklenila v pozitivnem, prijetnem sekstilu s Plutonom, ki bo na moči do opoldneva in skozi katerega bodo naše sanje in želje dobile še materialno obliko ter občutek notranjega zadovoljstva.

Zatem bo Luna šla v svojo fazo praznega teka, ki bo trajala kar do večera. Preden ob 20.57 vstopi v znamenje ognjenega, dinamičnega, samozavestnega ovna in znova prevzame pobudo, ji bomo morali dati čas, da odmeditira in še malo plava s tokom svoje podzavesti.

Ker si toliko sanjaškega doživljanja na delovnem mestu ne moremo privoščiti, pa si ga bomo vseeno želeli, ostanimo pozorni na svoje početje, številke, ki jih obračamo, besede, ki jih nekomu namenjamo, in se vedno znova uščipnimo, da ostanemo v stiku z realnostjo.

Do četrtka nam bo nagajala opozicija Merkurja v devici in Neptuna v ribah, s katero je jasno razmišljanje, pisanje in govorjenje resnično oteženo, nakar bo Merkur končno srečal Plutona in nam dal odločnost in jasnost, ki ima moč rentgenskih žarkov in vsaki težavi pride do bistva.

Če kdo čaka naš odgovor ali mi pričakujemo informacije nekoga drugega, na resnično veljavo tistega, kar moramo povedati ali slišati počakajmo do četrtka.

Srečno v današnjem dnevu in vse dobro!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -