Torek, 23. 3. 2021, Rdeča kapica je zrasla

Morda vas zanima

Dobro jutro!

Zbujamo se v dan, ki je nekoliko izzivalen. Občutljivost Lune v raku bo namreč danes popoldan na preizkušnji. Reši nas lahko umirjenost in nenasedanje na dramske izzive, ki nam jih bo kdo skušal vsiliti, misli pa lahko preusmerimo v umsko delo, tudi tisto naporno, čemur so energije še zmeraj naklonjene.

Luna v raku zjutraj oblikuje lep, sočuten, navdihnjen, romantičen trigon z Neptunom v ribah, kar bo Luno zelo osrečilo. S takšnim blagim, zasanjanim pogledom v očeh bo odločno stopala naprej proti popoldnevu, ko jo bo na poti skozi gozd (za uličnim vogalom, v trgovini, prek mejla …) pričakal velik, strašen volk in ji rekel: “Imaš kaj zame v tej košari? Nimaš? Kako nimaš? Komu si dala pogačo, a, a? Z menoj si je nočeš deliti, z drugimi pa? Kako grozna oseba si!”

Torej, tako nekako bo na prvi pogled videti to srečanje s Plutonom. Nekdo v našem okolju, med našimi bližnjimi, nekdo, ki se nam vedno postavlja kot avtoroteta, bo znova skušal uveljaviti svojo moč, za katero misli, da jo ima in pri takšnem obnašanju vztraja. Volk je nevaren, drži, a niti Luna v raku ni kar tako. Saj je vendar kardinalno znamenje, torej dovolj močna in odločna, da sama povzroča spremembe. Naučila se je iz svojih preteklih lekcij in čustvena izsiljevanja je ne ganejo več.

Če ji bo danes uspelo mirno prestati konfrontacijo s Plutonom, ga morda celo ignorirati, saj opravičevanja, debate, pojasnjevanja s Plutonom ne vodijo nikamor, si bo naredila velikansko uslugo. Že ob 16.26 bo prešla v prazen tek, v ler, ki bo trajal kar šest ur. Vsako soočanje jo bo le izčrpalo in zaradi te “void” faze ne bo prineslo niti enega pametnega rezultata. Gospod Volk, na svidenje, zelo me je veselilo, a moram naprej!

Pozno zvečer, ko bomo že spali, Luna pride v znamenje leva, kar prinaša še več odločnosti, poguma, načelnosti in tudi pričakovanj, da nas bodo drugi brezpogojno ubogali in nam sledili ter nas občudovali. Medtem ko bomo čez noč v postelji, bo sestavila niz lepih planetarnih aspektov, a kaj, ko ima njihova veljava kratek rok trajanja. Jutri, sreda, je eden tistih dnevov, ko nam astrologija svetuje, da je bolje biti modro tiho in se ukvarjati sam s seboj. Preizkus te mirnosti pa nas očitno čaka že danes.

Uspešno krmarjenje in srečno, soljudje!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -