Torek, 23. 11. 2021, Kar je samoumevno in tisto, kar je prikrito

Morda vas zanima

- Oglas -

Sonce je komaj vstopilo v strelca, pa se bo že srečalo s svojo preteklostjo oziroma z južnim Luninim vozlom v strelcu, torej z neko staro filozofijo, miselnostjo, prepričanjem, ki nam je dobro znano, a nam danes predstavlja kamen spotike in nas ovira pri našem osebnostnem razvoju.

Če želimo napredovati, se od tega moramo posloviti. Poiščimo nove, sveže informacije in komunikacije, ki jih ponuja severni Lunin vozel v dvojčku, bodimo radovedni, raziskujmo, preverimo tisto, kar se nam ponuja na prvo žogo, tisto, kar vidimo na pladnju, kar nam iz prve pride na misel kot samoumevno, ter raje poglejmo pod mizo, v predale, ne bodimo takoj zadovoljni, iščimo še malo. Merkur preživlja svoj zadnji dan v znamenju škorpijona in sposobni smo izbrskati podatke, ki so prikriti. Z njihovo pomočjo bomo dobili širšo sliko.

Luna je še vedno v raku, zjutraj nam je s pomočjo Urana v biku dala nekaj navdiha, da lažje vstopimo v nov dan, dopoldan bo oblikovala opozicijo z Venero v kozorogu ter bo morala usklajevati svoje čustvene in poslovne potrebe. Morda bi najraje ostali doma, vendar je Venera ambiciozna in išče poslovne izzive.

Luno bo spodbujal tudi Mars v škorpijonu ter nam dajal energijo, voljo, vztrajnost, proti večeru pa se lahko spočijemo v blagosti Neptuna v ribah.

Ne zveni kot pretirano zahteven dan, kajne? Potujemo s tokom, bodimo pozorni na detajle in delujmo.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -