torek, 22. 12. 2020, Veter sprememb

Morda vas zanima

- Oglas -

Sonce je včeraj vstopilo v znamenje kozoroga, približujemo se koncu leta in svetloba znova zmaguje nad temo. Jupiter in Saturn sta odločno zakorakala v znamenje vodnarja in teža bremen na naših ramenih bi morala biti lažja. Naš odnos do te teže se bo spremenil, sprostila se bo že bolana navezanost na stare skrbi in mračne misli. Na ta bremena bomo začeli gledati drugače, z distanco, ki osvobaja. Zadihali bomo.

Današnji dan je planetarno dokaj zahteven. Še najbolje bo, če ne nasedamo na besede čustvenih manipulacij, krivd, ki jih nekdo želi prevaliti na nas, očitkov, za katerimi se skrivata nesamozavest in ljubosumje. Ne odzivajmo se na provokacije, četudi bi si del nas želel spopada. Samo utrudilo nas bo, saj v tem boju ni zmagovalcev. Nabrano energijo moramo nekam preusmeriti. Športanje in narava sta nam tudi v teh čudnih časih na dosegu roke. Izbraznimo negativne naboje na neškodljiv način.

Nasmehnite se, sprostite mišice glave, sprostite krč v trebuhu, ki vas daje. Prepoznajte ranjenega človeka, ki kriči po pozornosti na edine načine, ki jih pozna, pa naj bo to vaš partner, starš, otrok, sodelavec, prijatelj. Odločite se, ali mu lahko pomagate, morda prisluhnete. Če vam notranji občutek pravi, da je to za vas preveč, da bo pri tem trpela vaša integriteta, lahko čustvenim vampirjem obrnete tudi hrbet. Prej jim morda pripravite čaj, ma potem odločno in prijazno zakorakate na svojo pot. Znamenje vodnarja nam daje pravico, da smo tisto, za kar smo se rodili.

Prejšnji članekTufahije
Naslednji članeksreda, 23. 12. 2020, Občutljivost ognja
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -