Torek, 21. 9. 2021, Pogumno naprej z Luno v ovnu

Morda vas zanima

- Oglas -

Polna Luna je za nami, njeni učinki pa bodo trajali še nekaj časa. Morda smo slabo, nemirno spali, in vendar je pred nami čvrst dan, ki ima v sebi nekaj oprijemljivega in stabilnega. Mars prejema informacije in z njimi pozitivno spodbudo ter nas usmerja k odločnim korakom, akciji, delovanju in res ne gre, da se umaknemo sedaj, ko smo storili že toliko.

Luna v ovnu se strinja, njena opoldanska opozicija z Marsom pa je njen edini konflikt dneva. Čeprav je samo en, je povsem dovolj, da nas vrže iz tira. Gre za uveljavljanje lastne volje, ki bo v nasprotju z željo po poskusih, da bi to izpeljali na čim bolj diplomatski način. Mars resda prejema informacije, ki ga potiskajo naprej, a kaže, da mu ni do radikalnega delovanja. Če uspemo zadržati izbruhe jeze, ker nekaj ne bo po naši volji, ne bomo zgrešili.

Popoldan se bo unesel v bolj stabilno čustveno vožnjo s pomočjo Saturna in tudi Lilith, ki Luni dajeta okvirje, ogrodje, na katerega se lahko zanese. Nasvet nekoga, ki je starejši, a tudi bolj odločen, radikalen od nas, nas kot stabilen kažipot vodi naprej.

Po polni Luni smo zmeraj utrujeni, le da današnje misli niso zmedene, jasno nam je, kako naprej, le pogum potrebujemo.

Odločno zagrizimo v dan in srečno na naših poteh!

Prejšnji članekFigova pita brez peke
Naslednji članekSkutno pecivo z malinami
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -