Torek, 21. 12. 2021, Sonce v kozorogu in rojstni dan AstroLenke

Morda vas zanima

- Oglas -

Ste opazili, da je danes dan zanimivih števil? Enice so novi začetki vsakega posameznika, dvojke pa partnerstva, ki vzpostavljajo sodelovanje in skupno pot naprej. Pozdravimo zimski solsticij, ko je dan najkrajši in noč najdaljša. Pozdravimo obdobje kozoroga, ki prav v najhladnejšem času leta prinaša novo upanje, saj bo poslej svetlobe vsak dan za minuto več.

Sonce v kozorogu s svojim vladarjem Saturnom govori, da je čas za resna in čvrsta partnerstva, intimna in poslovna. Z energijo varčujemo in jo vlagamo samo tja, kjer lahko pričakujemo, da se nam bo vložek povrnil. Kozorog je pač praktično znamenje, ki dvakrat premisli, preden skoči v nove projekte in nova sodelovanja. Spoštujmo to njegovo lastnost, saj je njegov cilj, da nam prinese varnost in stabilnost, nakar lahko sledi predajanje čustvom.

Luna je vse do popoldneva v raku, medtem pa bo v prijetnem stiku z Neptunom v ribah, kar nam daje ustvarjalno moč, mehkobo in sočutje, nakar oblikuje opoziciji z Venero in Plutonom. Izziv je v usklajevanju med čustvenostjo in resnostjo, domom in poslovnimi ambicijami. Kozorog potrebuje svoje nasprotje, znamenje raka, saj mu ponuja vse tisto, kar sam nima. Luna in Venera znata sodelovati, ena kuha, medtem ko druga hodi v službo, nakar se srečata za mizo in si izmenjata tisto, kar vsaka od njiju ima. Prva prinaša hrano, druga denar in možnost, da to kupimo. Njun dogovor je realen in možen.

Energije, ki jih prinaša Pluton, pa govorijo tudi o tem, da naše čustvene potrebe ne bodo povsem zadovoljene, da bo vmes stopilo nekaj hladnega, verjetno obveznost do zunanjega sveta, in nam odtegnilo tisto, kar potrebujemo za naš dušni mir. Sprijaznimo se, ne jemljimo vsega na osebni ravni, najdimo moč v sebi, da sprejmemo okoliščine takšne, kot so. Že petek bo bolj prijazen in božični večer nam bo naklonil toplino srca, ki si jo želimo.

Luna bo v praznem teku vse do poznega večera, ko bo vstopila v leva in prinesla nekaj ognja, navdušenja, tople srčne energije, ki nam bo v teh zimskih dneh še kako prav prišla.

Danes mineva tudi eno leto, kar se je luči sveta izpostavila AstroLenka. Eno leto, kar skorajda vsak dan aktivno diham z vesoljem in vam prinašam astro nasvete.

Ob tem rojstnem dnevu vam podarjam vpogled v leto, ki prihaja. Pogledala sem vanj na spodbudo Radia Koper/Capodistria, oddaja, ki sva jo posneli z novinarko Natašo Benčič, pa bo na sporedu 30. decembra v dopoldanskih urah.

Letu 2022 je namenjena posebna objava. Hvala vsem, ki me berete, mi pišete in zaupate svoje misli. Ostajam vaša najboljša prijateljica!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -