Torek, 20. 7. 2021, Še dobro, da je Luna v strelcu

Morda vas zanima

- Oglas -

S filozofsko, optimistično Luno v strelcu bomo danes nekoliko lažje veslali skozi dan, čeprav nas še vedno spremljajo komunikacijske težave, ki jih ima Merkur. Strelec ima sposobnost, da tudi v problemih najde pozitivne lastnosti in nas ves entuziastičen vodi k rešitvi. Današnji sekstil med Merkurjem in Uranom podpira navezovanje stikov, iskanje rešitev, bolj sproščen pogled na svet, pogled iz drugega zornega kota, ki ga doslej morda še nismo videli.

Luna dan začenja z opozicijo s severnim Luninim vozlom v dvojčku ter znova zbira informacije, jih prevaja v sebi bolj razumljivo obliko, jim daje filozofski okvir, s katerim bo lepše shajala ter videla tudi gozd oziroma bistvo, ne samo dreves. To je njen način, kako se dviguje nad probleme.

Popoldan bosta aktivna Lunin sekstil s Saturnom v vodnarju in trigon s Kironom v ovnu, kar nam bo ne glede na dogajanja dalo trdno čustveno jedro, ohranili bomo ravnovesje, iskali modrost. Pogovor, ki ga bosta imela Luna v strelcu in Kiron v ovnu, bo predvsem iskren, soočanje ali pogovori o čustvenih ranah pa lažje izvedljivi, saj bo strelec prispeval svoj filozofski optimizem in mirno prisluhnil Kironu ne glede na občutljivost teme, o kateri se pogovarjata. Ali pa bodo to zgolj naša osebna čustvovanja, ko bomo sprejeli, da določene zgodbe v nas vzbujajo ranjenost, saj imajo to lastnost, da pritiskajo na gumb, ki odpira natanko tiste predale, v katere mora posijati svetloba.

Nihče ni rekel, da bo šlo zlahka. Merkur oziroma um in njegovo delovanje je glavni igralec tega tedna. Tisti, s katerimi bomo našli skupno besedo, ohranili komunikacijo ne glede na vse povedano, tisti, ki nam bodo tudi zanimivi in se ne bodo skrivali za lažno diplomacijo – takšni bodo pritegnili in ohranili našo pozornost.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -