Torek, 2. 3. 2021, Umik pred plenilci

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Padajoča Luna v tehtnici je danes že malo utrujena, a jo čaka še kvadrat s Plutonom, ki ji baterij ne bo ravno napolnil. Čeprav bo kvadrat, torej aspekt, ki zahteva dinamiko, natančen šele zgodaj popoldan, se njun napet odnos ustvarja in čuti že sedaj. Pluton bi transformiral Luno in njene včerajšnje dogovore. Pozitivne vibracije in harmonije, na katerih je trdo delala, ga nekako motijo in mu jemljejo moč nadzora. Ne dovolimo negativnosti, da nas izprazni, da iz nas izpije kapljo ali čašo življenja. Bodimo odgovorni in lojalni najprej do sebe.

Glede na to, da bo Luna zvečer vstopila v znamenje škorpijona in da je njegov vladar Pluton, nas bodo teme nadzora, obsedenosti, posesivnosti, izgube, smrti, a tudi notranje moči, sposobnosti transformacije, regeneracije, umika v notranji svet, kreativne ekspresije, soočanja z neprijetnim spremljale vse do četrtka. Izogniti se jim ne bomo mogli, lahko pa s pomočjo mirne, spoštljive in odprte komunikacije, ki jo spodbujajo ta teden pozitivne, optimistične vibracije Merkurja v vodnarju, ki je sploh te dni odprte glave, čistimo naša mentalna smetišča, se soočamo z resnico, neprijetnimi temami, o njih govorimo, oblikujemo nove misli, nove temelje našega prihodnjega razvoja.

V pričakovanju jutrišnjega dne, ko bo Luna znova aktivirala naporne fiksne energije bika in vodnarja, si čim bolj skrbno začrtajmo današnji dan, varčujmo z energijami in se umaknimo pred plenilci.

Srečno!

Prejšnji članekKozice s česnom in čilijem
Naslednji članekOmaka s šampinjoni
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -