Torek, 2. 2. 2021, Sodelovanje navkljub razlikam

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna: padajoča in v tehtnici

Barve: pastelne barve kot so modra, rožnata, pistacija, bledo modra, barva lavande in breskve. Tehtnici ugaja tudi elegantna siva barva.

Kamen: diamant, rožnati opal, beli safir, topaz, mlečni kremen, lapis lazuli 

Dišave: jasmin, vrtnica, sivka, melisa, sladki citrusi, kot je pomaranča. Med parfumi izbirate med Miss DiorFlowers od Kenza ali Poême od Lancôme. Vaš favorit je tudi Chanel N°5 ali Diorjev J’adore.

Dobro jutro. Včerajšnji dan je prinesel prehod Venere v vodnarja, soočili smo se tudi s kvadratom Sonca in Marsa, ki je bodisi ustavil bodisi spodbudil naša individualna prizadevanja. Kdor nas spremlja, bo vedel, da smo bili te dni pozorni na zahteve po odprtju šol, trenutno pa je iniciativa na strani svetov staršev in vodstev šol, ki ne želijo in ne smejo svojih zahtev izražati agresivno, temveč morajo čakati in dokazovati svojo kooperativnost.

Luna se bo danes počutila dobro, saj ji ob strani s pozitivnimi, usklajenimi vibracijami stojita tako Jupiter kot Sonce. Odnosi med spoloma bodo boljši, čustvene potrebe bodo zadovoljene in prizadevanja Lune v tehtnici bodo poplačana. Nadaljuje se iskanje harmonije, soglasja, Luna v tehtnici rada deluje kot mediator in včasih tudi kot “hudičev odvetnik”, saj izbrska kakšne detajle, ki ustavijo napredek in jih je treba razčistiti, dokler Luna ni zadovoljna. Na tej točki lahko postane tako zahtevna in sitna, da se ji kdo rad tudi izogne in ji pobegne. Kajti “hudičevega odvetnika” je težko ustaviti ali preusmeriti. V svoji vlogi, ki mu je naravno dana, neverjetno uživa ter jo najbolje izraža kot odvetnik, sodnik, psihoanalitik, urednik, menedžer in kar je še takšnih poklicev, v katerih je iskanje ravnovesja izjemno pomembno.

Zračne energije so izjemno močne v teh dneh oziroma kar do konca februarja, medtem ko nam trenutno manjka vodnih vibracij. Njihov edini predstavnik je le Neptun v ribah, ki poudarja intuicijo, sanjarjenje, čustveni in domišljijski svet, nima pa otipljivih tal, v katera bi lahko posadil svoje seme. Zaenkrat. Mars v biku se počasi približuje sekstilu z Neptunom in romantika se bo udejanila v akciji prav na valentinovo 14. februarja. Kar nas lahko samo veseli.

Povejmo še kaj o vstopu Venere v vodnarja. Njeno bivanje v tem zračnem znamenju, ki poudarja prijateljstva, enakopravna sodelovanja med vsemi različnimi in enakopravnimi ter ne mara posesivnosti in vsakih lastniških odnosov, bo zaradi dinamičnih aspektov z Uranom in Marsom v biku kar izzivalno. In nekaj tega bomo okusili že ta konec tedna. V soboto bo Venera pristala v tesnem objemu Saturna, kjer se ne bo slabo počutila, saj ji bo distancirana energija, ki obljublja tudi varnost in zavezo, da si bomo ne glede na vse stali ob strani, preprosto ugaja. Ampak, ampak … že dan pozneje, torej v nedeljo, bo Venera v kvadratu z Uranom in pričakujmo nepričakovano. Venera si bo kar naenkrat želela drugačnih izkušenj, več akcije, vznemirljivosti, kršenja pravil. Ali lahko te nasprotne želje skombinira z istim partnerjem ali bo poiskala drugačno družbo, bomo na lastni koži videli sami.

Izkoristimo dan za utrjevanje vseh partnerskih odnosov. Iščimo sodelovanje, ne spotikajmo se ob različnosti, temveč jih nosimo ponosno kot diamant. Pot medsebojnega sodelovanja, ki jo bomo danes izbrali, prinaša uspeh.

Srečno!

Prejšnji članekBaklava s pistacijo
Naslednji članekLeskovački čevapčiči
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -