Torek, 2. 11. 2021, Iskanje harmonije bo danes lažje

Morda vas zanima

- Oglas -

Zbudili smo se v dan Lune v tehtnici, obenem pa Merkur na zadnjih stopinjah tega zračnega znamenja oblikuje kvadrat s Plutonom v kozorogu. To je zadnji letošnji kvadrat med tema dvema planetoma. Prvič smo njegove učinke spoznali 22. septembra, drugič 1. oktobra in zdaj že dobro vemo, kakšno moč imajo besede, ko so pod vplivom tega vladarja podzemlja in njegovih potreb po spreminjanju reda sveta.

Lahko rušijo ustaljene vzorce razmišljanja, nam dajo pogum, ki ga prej nismo poznali, obsedenost z neko idejo, ki od nas zahteva posebno, intenzivno posvečenost, pa tudi spoznanje, da se nečemu moramo odpovedati, če želimo dokazati našo lojalnost, prepoznavo vzorca, s katerim drugi vplivajo na nas, si nas podredijo, nam vzamejo svobodo mišljenja, z nami manipulirajo in mi to dobro vemo.

Da, zdaj to dobro vemo. Danes se lahko s takšnimi poskusi drugače soočimo in, če verjamete ali ne, tistemu, ki nad nami izvaja oblast, ponudimo sočutje in mu jasno povemo, da njegove grožnje izhajajo iz strahu, da bo nekaj dragocenega izgubil in ostal sam. Če pa pogledamo vase, ugotovimo, da lahko moč uma uporabimo za reševanje problemov, s katerimi se doslej nismo zlahka soočali.

Luna je danes v dobri kondiciji in stabilna zaradi dobrega, harmoničnega stika s Saturnim v vodnarju, kar nam daje zelo dobrodošlo uravnoteženost našega čustvenega sveta. Popoldanska opozicija s Kironom nas sooča z ranjenimi čustvi posameznika, vendar še vedno imamo priložnost, da si pridemo naproti brez nepotrebnih jokanj in stokanj.

Dobrodošli torej v dan, ko svet potrebuje harmonijo, sodelovanje in stabilnost.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -